René & Machteld

René & Machteld

Nog dagelijks delen we onze ervaringen van de reis naar Nieuw-Zeeland met familie, vrienden, collega’s, bekenden en onbekenden, kortom: iedereen die het maar horen wil. Het was de reis van ons leven! Door Sebastiaan van TravelEssence helemaal afgestemd op onze wensen en vol met geweldige belevenissen.

We vlogen via Hong Kong naar Auckland en vervolgens naar Queenstown, waar onze rondreis op het Zuidereiland begon langs stille meren, indrukwekkende bergen, prachtige regenwouden en betoverende baaien. En omdat het winter was in Nieuw-Zeeland tijdens onze reis, reden we af en toe door wit besneeuwde gebieden waar de wintersport in volle gang was.

’s Avonds werden we hartelijk ontvangen door uitermate gastvrije gastheren/gastvrouwen van de cottages en B&B ’s waar we verbleven. Vaak was de koelkast in de cottages al gevuld met heerlijke lokale producten, was de houtkachel al behaaglijk aan het branden en werden we uitgenodigd voor een kopje koffie en een gezellig praatje. Ook kregen we veel tips betreffende bezienswaardigheden die we zeker moesten bekijken. We mochten zelfs mee om te kijken naar het schapen drijven met honden bij Lynton Downs Farmstay in Kaikoura, en scheerde Pete speciaal voor ons een schaap bij Pete’s Farmstay in Rangiora! We voelden ons overal bijzonder welkom.

Tijdens het plannen van de reis werden ook de door ons gekozen excursies door TravelEssence geboekt. Daardoor konden we zonder problemen deelnemen aan de activiteiten, zoals: een boottocht naar een natuurreservaat onder leiding van gids Chris Riley, de Milford Sound Nature Cruise, een kajaktocht in de Golden Bay onder leiding van de Nederlandse gids Paul en de Kaikoura Whale Watch. Het waren stuk voor stuk geweldige ervaringen die we zeker niet hadden willen missen!

Wij willen het team van TravelEssence en in het bijzonder Sebastiaan heel hartelijk bedanken voor het organiseren van deze geweldige vakantie! We hebben in korte tijd heel veel van het Zuidereiland kunnen bekijken door een goed georganiseerd reisschema, waarin alle overnachtingen en excursies perfect op elkaar afgestemd waren. Heerlijk om zo onbezorgd te kunnen genieten, wetende dat alles goed geregeld is! Voor ons staat nu vast dat we voor een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland altijd zullen boeken bij TravelEssence.

Hartelijke groeten,
René en Machteld