Rondreis door Nieuw-Zeeland

De lichtval op het landschap maakt Nieuw-Zeeland uniek. Geniet van uw reis op maat.

Wat dacht u van een rondreis door Nieuw-Zeeland waarbij u op een rustig tempo het land ontdekt? Een rondreis weg van het massatoerisme met kleinschalige accommodaties en activiteiten. U kunt denken aan een bed & breakfast bij de Nieuw-Zeelanders thuis, een lodge met uitzicht op de natuurrijke omgeving, een boottocht door de fjorden of een Maori gids die u meeneemt om het gebied van zijn stam te laten zien. En dit zijn slechts een aantal voorbeelden, net als onze voorbeeldreizen die u een indruk geven hoe uw rondreis door Nieuw-Zeeland er uit zou kunnen zien.

Rondreizen door Nieuw-Zeeland met TravelEssence

Tijdens uw Nieuw-Zeeland rondreis rijdt u met uw huurauto van de ene mooie ansichtkaart door de andere en dat met mogelijk vier seizoenen op een dag. Het ene moment schijnt de zon en op het andere moment staat u in de sneeuw. De verschillende landschappen op het Zuidereiland en het Noordereiland zijn de thuisbasis van unieke flora en fauna. Naast de natuur wordt u ook verwelkomd door de gastvrijheid van de Nieuw-Zeelanders. De lokale bevolking staat namelijk bekend als warm, vrolijk en eerlijk. Zij vertellen u de lokale verhalen, geven u tips en horen graag de ervaringen van uw rondreis door Nieuw-Zeeland. Op het Noordereiland vindt u ook de eeuwenoude cultuur van Nieuw-Zeeland: de Maori cultuur.

Voorbeeldreis Nieuw-Zeeland

Met uw wensen en met onze lokale kennis gaan wij graag met u rondom de tafel zitten om uw droomreis naar Nieuw-Zeeland samen te stellen. U kunt alvast wegdromen naar Nieuw-Zeeland met onze voorbeeldreizen. Wij hebben voorbeeldreizen voor als u alleen gaat reizen, als u kiest voor een reis met z’n tweeën, voor een reis met uw kinderen of een reis naar Nieuw-Zeeland met een groep.