Rondreis door Nieuw-Zeeland

Is Nieuw-Zeeland het mooiste land ter wereld?

Misschien kent u Nieuw-Zeeland van beroemde films zoals The Lord of the Rings of heeft een kennis uw verteld hoe ongelofelijk mooi Nieuw-Zeeland is? Van het ruige Zuidereiland met grote bergen en diep fjorden, de Maori cultuur, tot het subtropische Noordereiland bedekt met vulkanen, regenwoud en afgelegen stranden. Rijk aan inheemse flora en fauna; in Nieuw-Zeeland vindt u het allemaal.

“Ik ben TravelEssence begonnen om Nieuw-Zeeland - mijn geliefde thuisland - te laten zien zoals ik het ken." Andrew Morten - oprichter TravelEssence

Rondreizen door Nieuw-Zeeland à la TravelEssence
Ten eerste raden wij u een rustig reistempo aan. Laat het land op u inwerken. Het pure licht, de geur van het regenwoud en de klank van de golven langs de 15.500 kilometer lange kustlijn. Waarom zou u zich haasten en met een opgejaagd gevoel van trekpleister naar trekpleister reizen, terwijl u rustig kunt genieten van de oogstrelende Nieuw-Zeelandse natuur? Uw eerste tip van TravelEssence is al binnen.

Tip twee: een rondreis weg van het massatoerisme met kleinschalige accommodaties en activiteiten. Oftewel: meet the locals. Profiteer van tips en bovenal de hartverwarmende gastvrijheid van echte Nieuw-Zeelanders, terwijl zij u hun eigen stukje paradijs laten zien. Een paar dagen hier en een paar dagen daar, en binnen enkele weken heeft u Nieuw-Zeeland in uw hart gesloten. Net als wij.

Tip drie: neem contact met ons op voor een persoonlijk reisadvies. Onze reisadviseurs zijn ontelbaar veel keren in Nieuw-Zeeland geweest. Zij kennen iedere bijzondere accommodatie die wij aanbieden. Op basis van uw wensen en verlangens kunnen zij uw rondreis door Nieuw-Zeeland samenstellen en tot in het diepste detail organiseren.

Ons doel: de beste reizen door Nieuw-Zeeland te realiseren voor iedere TravelEssence cliënt.

Voorbeeldreis Nieuw-Zeeland

Met uw wensen en met onze lokale kennis gaan wij graag met u rondom de tafel zitten om uw droomreis naar Nieuw-Zeeland samen te stellen. U kunt alvast wegdromen naar Nieuw-Zeeland met onze voorbeeldreizen. Wij hebben voorbeeldreizen voor als u alleen gaat reizen, als u kiest voor een reis met z’n tweeën, voor een reis met uw kinderen of een reis naar Nieuw-Zeeland met een groep.