Vliegen naar Nieuw-Zeeland

Vliegen naar Nieuw-Zeeland | TravelEssence

Morgen kunt u er al zijn. Wij kennen de beste routes en opties.

Nieuw-Zeeland lijkt heel ver weg, maar u kunt er al binnen een dag zijn. Voor u het weet staat u in het land van de Kiwi’s en kan uw rondreis door Nieuw-Zeeland beginnen. Maar misschien wilt u er helemaal niet in een dag zijn en doet u het liever wat rustiger aan met een stopover in bijvoorbeeld Hong Kong? Wat uw wensen ook zijn wij, als Nieuw-Zeeland reisspecialist, zorgen voor een comfortabele vlucht zodat u uitgerust aankomt en alles uit de lange vlucht naar Nieuw-Zeeland haalt.

De mogelijkheden om te vliegen naar Nieuw-Zeeland

De vluchten die wij voor u selecteren hebben fijne vertrektijden, aankomsttijden en aansluitingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze samenwerkingen met goede luchtvaartmaatschappijen als Cathay Pacific, Singapore Airlines, Korean Air, Emirates en Air New Zealand. Het comfort van deze luchtvaartmaatschappijen sluit aan bij het comfort dat wij u willen bieden, zoals fijne stoelen, een eigen televisiescherm en goede service. En u kiest natuurlijk zelf, met eventueel advies van ons, voor het niveau van comfort: maakt u de vliegreis naar Nieuw-Zeeland in Economy Class, Premium Economy Class, Business Class of First Class?

"De vlucht met Cathay Pacific en het 'daghotel' op Hong Kong waren subliem gekozen. De Premium Economy hebben wij vanaf nu bovenaan het reislijstje staan" - lees het reisverslag van Nobert & Paulien


Hoe lang is het vliegen naar Nieuw-Zeeland?

Op de vraag ‘hoe lang is het vliegen naar Nieuw-Zeeland?’ zijn meerdere antwoorden mogelijk. Het hangt namelijk af van uw bestemming en uw wensen voor een tussenstop. Wilt u bijvoorbeeld graag op de helft van de vlucht even het vliegtuig verlaten om de benen te strekken? Dan is een overstap in Hong Kong of Singapore een aanrader. U vliegt dan eerst in elf uur naar Hong Kong of in dertien uur naar Singapore om vervolgens in zo’n negen á elf uur naar Auckland te vliegen. Begint u uw reis zuidelijker op het Noordereiland of op het Zuidereiland? Dan neemt u nog eens een binnenlandse vlucht vanaf Auckland naar een van deze bestemmingen:

  • Wellington: een binnenlandse vlucht van ongeveer 1 uur;
  • Christchurch: een binnenlandse vlucht van ongeveer 1,5 uur;
  • Queenstown: een binnenlandse vlucht van ongeveer 2 uur.

Het is ook mogelijk om al na ongeveer zes uur vanaf Amsterdam over te stappen in Dubai om vervolgens aan boord te gaan voor een veel langere vlucht naar Nieuw-Zeeland. De vlucht van Dubai naar Auckland duurt dan nog eens bijna zestien uur. Als u kiest voor een stopover van een dag, nacht of langer dan kunt u naast Hong Kong, Singapore en Dubai ook een stopover maken in bijvoorbeeld Fiji, Bali of de Cook Islands.