Rondreis door Australië

Land van contrasten. Het hele jaar door te bezoeken. Geniet van uw reis op maat.

Heeft u heel Nederland al gezien? Waarschijnlijk niet! Toch krijgen wij vaak verzoeken om zoveel mogelijk van Australië in een rondreis te zien. Maar wist u dat Nederland maar liefst 185 keer in het land van de Aussies en Aboriginals past? Wij raden u daarom aan om bewust te kiezen voor de gebieden die u wilt zien en de activiteiten die u wilt ondernemen tijdens uw rondreis door Australië. Zet uw wensen op een rij, zodat wij er met u een droomreis van kunnen maken. Wij helpen u vast met een aantal van onze voorbeeldreizen.

Rondreizen door Australië met TravelEssence

Australië is het land van de vele contrasten, die u het beste op een rustig reistempo kunt ontdekken. Hop niet van hotel naar hotel om zoveel mogelijk te zien, maar verblijf minimaal twee of drie nachten bij een kleinschalige accommodatie. Dan ziet u namelijk veel meer! U plant niet alles op een dag en neemt daardoor langer de tijd om de omgeving daadwerkelijk te ervaren. Zo weet u zeker dat u niets mist en weet u nog: u ziet heel Australië niet in een rondreis. Bij de vele contrasten kunt u denken aan natuurverschijnselen, zoals het grootste koraalrif ter wereld, ’s werelds oudste regenwoud en de oranje rotsformaties van de Outback. Naast de natuur gaat u ook naar Australië voor cultuur, zoals de eeuwenoude cultuur van de Aboriginals. Een Aboriginal gids laat u graag kennismaken met de verhalen, de kunst, de tradities en de geschiedenis. Bij een Australië rondreis mag ook een bezoek aan een van de Australische steden niet ontbreken.

Voorbeeldreis Australië

Wilt u ook op droomreis naar Australië? Met uw wensenlijst en onze lokale kennis stellen wij uw rondreis door Australië samen. Aan de hand van onze voorbeeldreizen geven wij u alvast een idee hoe zo’n reis eruit kan zien voor verschillende reisgezelschappen: individuele rondreizen, reizen met z’n tweeën, groepsreizen en reizen met kinderen.