Rondreis door Australië

Waarom u absoluut Australië moet bezoeken.

Misschien kent u Australië van beroemde films zoals Australia of heeft een kennis u verteld hoe ongelofelijk mooi Australië is? Van het iconische Rode Centrum met Uluru en haar uitgestrekte Outback, het tropische noorden rijk aan flora en fauna tot het zuiden vol met wijngaarden en rondspringende kangoeroes. Vergeet ook niet steden als Sydney en Melbourne. In Australië vindt u het allemaal.

“Australië is een land waar de natuur zoveel groter is dan de mens en de enige mensen die Australië echt begrijpen zijn de Aboriginals, zij hebben mij veel geleerd.” Andrew Morten - oprichter TravelEssence

Rondreizen door Australië à la TravelEssence

Ten eerste raden wij u een rustig reistempo aan. Neem de tijd en laat elke bijzondere locatie op u inwerken. De kleuren van de uitgestrekte woestijn, de rustgevende klank van de kabbelende zee en de geur van eucalyptusbomen. Het is te veel om op te noemen, maar niet te veel om van te genieten, zolang u maar de tijd neemt. Waarom zou u zich haasten? Australië is zo groot dat u in één reis nooit alles kunt zien. Uw eerste tip van TravelEssence is al binnen.

Tip twee: ontwijk hordes toeristen en maak een rondreis door Australië met kleinschalige accommodaties en activiteiten. Oftewel: meet the locals. Profiteer van advies en bovenal de hartverwarmende gastvrijheid van echte Australiërs, terwijl zij u hun eigen stukje paradijs laten zien. Een paar dagen aan de kust en een paar dagen in de wilde natuur en binnen enkele weken heeft u Australië in uw hart gesloten. Net als wij.

Tip drie: neem contact met ons op voor een persoonlijk reisadvies. Onze reisadviseurs zijn ontelbaar veel keren in Australië geweest. Zij kennen iedere bijzondere accommodatie die wij aanbieden. Op basis van uw wensen kunnen zij uw rondreis door Australië samenstellen en tot in het diepste detail organiseren.

Ons doel: de beste reizen door Australië te realiseren voor iedereen die met TravelEssence reist.

Voorbeeldreis Australië

Wilt u ook op droomreis naar Australië? Met uw wensenlijst en onze lokale kennis stellen wij uw rondreis door Australië samen. Aan de hand van onze voorbeeldreizen geven wij u alvast een idee hoe zo’n reis eruit kan zien voor verschillende reisgezelschappen: individuele rondreizen, reizen met z’n tweeën, groepsreizen en reizen met kinderen.