Nz ben arianne mark jetboat
Nz ben arianne mark jetboat
'De reis was goed gepland, waarvoor onze dank.'

Ben, Arianne & Mark in Nieuw-Zeeland

Onze totaal indruk? Avontuurlijk, sportief, romantisch, fenomenaal en vooral: onvergetelijk!

Superlatieven schieten te kort:
We verbleven in mooie huisjes met een fantastische ligging. En allemaal op korte of acceptabele afstand van een indrukwekkende natuur of leuke stadjes/dorpen. Als we een top 5 moesten maken zouden we het niet weten.

Het boomplanten, door Travel Essence gesponsord, was een ontroerend en avontuurlijk moment. "Onze Maori gids" Hemy met zijn enthousiasme, kennis en liefde voor de natuur was aandoenlijk sympathiek. We zijn hem hiervoor heel dankbaar.

Stargazers Bed & Breakfast, ons laatste adres, was de kers op de taart. Astronomie liefhebbers als wij zijn, werden we er bij Allister's dôme getrakteerd op de mooiste sterrenhemel ooit. Maar deze B&B alléén al ligt op een paradijselijke locatie. Wij zijn lekker op die mooie plek blijven luieren.

Whalewatching, de boottochten en de ligging van Wavewatchers Retreat, het kon allemaal niet op. En we doen de rest hiermee te kort.

De reis was goed gepland, waarvoor onze dank. We bevelen jullie aan bij een ieder die het horen wil.

Meer reisverhalen

Het was bijzonder, bijzonder! De vlucht met Cathay Pacific en het 'daghotel' op Hong Kong waren subliem gekozen.… lees meer

Eenmaal aangekomen in Auckland werden we verwelkomd met een drankje in een leuk klein hotel in het centrum van de… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.