Werken à la TravelEssence

''Als je eenmaal bij TravelEssence werkt, ga je er niet meer weg. Vraag maar aan mijn collega’s. Net als de leveranciers waar we mee samenwerken, selecteer ik mijn medewerkers met de grootste aandacht en zorgvuldigheid.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe talenten, die zich kunnen vinden in onze filosofie en manier van (samen)werken. Reisgekken met een persoonlijkheid die bij ons bedrijf én bij onze cliënten past.''

TravelEssence is uniek. En eigenwijs.

Er is op de hele wereld geen reisorganisatie naar Down Under, die doet wat wij doen. Wij werken uitsluitend met kleinschalige leveranciers en met cliënten die unieke wensen hebben.

De mensenkennis, de klantgerichtheid en de persoonlijke service die wij van je vragen, doe je alleen op uit eigen ervaring. Dat leer je niet bij een opleiding of bij een ander reisbureau; dat leer je door zelf te reizen. Liefst naar Down Under.

Ben jij een vrolijke, prettige persoonlijkheid, die...

Dan willen wij graag met je kennismaken. Laat ons weten hoe je ons kent, waarom je ons zo leuk vindt en waarom we speciaal jou moeten kiezen. Dat kan in een mail naar jobs@travelessence.nl.

Tip, als je solliciteert in het Engels, dan heb je een streepje vóór.

Openstaande vacatures