Met de kinderen door australie 12 apostles
IMG 4286
How to book with us 2
Met de kinderen door australie 12 apostles
IMG 4286
How to book with us 2
Werkwijze

Hoe werkt boeken bij ons?

U wilt natuurlijk het meeste uit uw reis naar Australië of Nieuw-Zeeland halen. Maar het boeken van de ideale vakantie vergt veel voorbereiding. Profiteer daarom van onze lokale kennis en contacten, zodat u optimaal kunt genieten van een goed georganiseerde reis en de wetenschap dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Samen met u stippelen wij een reis voor u uit, helemaal naar uw wensen ingedeeld. Alles wat u hoeft te doen is dromen over hoe uw ideale vakantie eruit zou zien. Uw reisadviseur zet deze dromen vervolgens om in mogelijkheden voor uw reis naar Down Under.

Meer te weten komen over het boekingsproces? We hebben ze voor u in vijf stappen uiteengezet:

Uw reis boeken in 5 stappen

Stap 1: Contact

De één pakt de telefoon of stuurt een mailtje. De ander kijkt liever eerst de kat uit de boom. Hoe dan ook, de eerste stap om een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland te boeken is een afspraak maken met één van onze reisspecialisten.

Wilt u liever eerst meer informatie? Kom naar een van onze (online) presentaties of zoek ons op tijdens een van de vakantiebeurzen. We staan u graag te woord. Liever eerst informatie ontvangen? Dan sturen we het u toe.

For more information, you are welcome to attend one of our presentations
Laat u uitgebreid informeren tijdens een presentatie

Stap 2: Persoonlijk reisadvies

Het doornemen van uw reiswensen gaat het beste in een persoonlijk gesprek. Dit kan bij ons op kantoor, of bij u thuis, wanneer het u het beste uitkomt.

Hoe ziet uw ideale reis naar Australië of Nieuw-Zeeland eruit? Houdt u van natuur of juist van avontuur? Verblijft u graag op afgelegen plekken, in een stad, of wisselt u die twee graag af? Al uw wensen en voorkeuren kunt u met uw reisspecialist bespreken.

Wanneer u uw voorkeuren heeft aangegeven, krijgt u aan de hand van kaarten, foto’s en filmpjes te zien hoe uw reis zou kunnen verlopen. Bent u enthousiast? Dan gaan we voor u aan de slag met een reisvoorstel. Dit reisvoorstel is geen definitieve boeking. U kunt onderdelen aanpassen, net zo lang tot u tevreden bent.

Our travel advisor Michiel sharing his local knowledge
Een van onze reisspecialisten stelt uw reis helemaal naar uw wensen samen

Stap 3: Ons voorstel

Op basis van uw wensen ontvangt u een concept reisplan, met een van-dag-tot-dag programma. Hierin staan alle reisonderdelen voor u beschreven. Uiteraard inclusief foto’s en een uitgebreide omschrijving.

Hier leest u ook wat er verder voor u geregeld wordt. Zoals bijvoorbeeld uw persoonlijke huurauto, passage op veerboten, eventuele excursies en niet te vergeten: uw vlucht! U vliegt wat ons betreft met de meest vooruitstrevende maatschappijen, zoals Cathay Pacific. Dit staat garant voor een comfortabele vlucht met de nieuwste toestellen. Zo vliegt uw vlucht voorbij!

Ontspan! Uw reis is tot in de puntjes voor u geregeld

Stap 4: De definitieve boeking

Bent u akkoord met uw reisvoorstel, dan gaan we uw reis voor u inboeken. Mocht een bepaald onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan zorgen wij voor een passend alternatief en boeken deze voor u. Over het algemeen duurt het 2 à 3 weken voordat alles is bevestigd. Ons Front Office team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

We onderhouden nauw contact met onze accommodatiehouders. Door middel van een zelf ontwikkeld boekingssysteem zorgen we ervoor dat zij ruim van tevoren betaald worden. Daarbij krijgen zij alle benodigde informatie over de gasten die ze verwachten en waar ze rekening mee moeten houden. Dat is een van de redenen waarom u altijd met open armen wordt ontvangen.

Geniet van ongerepte natuur
Duik in glashelder water

Stap 5: Klaar voor vertrek!

Wanneer uw reis volledig is ingeboekt, ontvangt u het complete reisschema. Zes weken voor uw geplande vertrek ontvangt u uw reisbescheiden en alle informatie die u nodig heeft om goed voorbereid op reis te gaan.

En dan: uw reis kan beginnen!

Alles is geregeld. U hoeft alleen nog uw koffers in te pakken en te zorgen dat u op tijd op de luchthaven bent. Het genieten kan beginnen!

Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn, dan zijn uw lokale hosts er altijd om u te helpen. Daarbij is er 24 uur per dag een Nederlands sprekende TravelEssence medewerker telefonisch bereikbaar.

Lokale hosts waar u kunt verblijven en de kiwi gastvrijheid kunt ontdekken
Uw hosts ontvangen u met open armen
Lokale hosts in The Grampians samen met hun hond
Geniet van de gastvrijheid

Online boeken?

Wilt u zelf online uw reis naar Australië en/of Nieuw-Zeeland boeken? Dan kunnen wij u helaas niet helpen. Online boeken kan heel goed bij reisbureaus die aan cliënten één en dezelfde reis willen verkopen.

Maar wilt u een unieke reis, voor u op maat gemaakt? Maak dan een afspraak met een van onze reisspecialisten en bespreek al uw persoonlijke wensen. Zo wordt het echt úw reis.

Ontdek meer over boeken bij ons

Boek uw reis, maar blijf flexibel

Flexibel boeken

Laat uw reis naar Australië of Nieuw-Zeeland op maat samenstellen

Waarom TravelEssence?

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.