Au cars and route medium cars 1
au gibb river road
Au flinders range 4wd nature friends see and do active
Au cars and route small cars 1
Au cars and route medium cars 1
au gibb river road
Au flinders range 4wd nature friends see and do active
Au cars and route small cars 1
De ultieme roadtrip

Autohuur in Australië

Huur een auto in Australië en rijd over de slingerende Great Ocean Road, waar u steeds opnieuw wordt verrast door het uitzicht over de Australische zuidkust. Van water dat tegen de immense rotsen van de Twelve Apostles aanslaat tot de ondergaande zon die het landschap lichtoranje kleurt. Maar er zijn nog meer mooie routes die u kunt rijden tijdens een autorondreis door Australië. Denk hierbij aan de Gibb River Road, voor een avontuur in de Outback, of de historische route van de New England Highway, die tot 1950 de enige weg was die Brisbane en Sydney met elkaar verbond. Om deze autoroutes te rijden, heeft u natuurlijk een auto nodig. Wij vertellen u daarom meer over een auto huren in Australië.

Hoe reis ik door Australië?

Onze auto's zijn niet ouder dan 6 maanden en we bieden een volledige verzekering. Dit betekent meer tijd om te genieten van het ongelooflijke uitzicht over Australië. We kennen veel mooie routes die u niet in een reisgids terug vindt. Ontdek het echte Australië, door de ogen van de lokale bevolking.

Een Australisch wit strand van bovenaf gefotografeerd
Rijd in een 4WD op een weinig bezochte route
© Red Sand Campers

Afhankelijk van uw wensen, kan het zijn dat u ook een binnenlandse vlucht of twee moet nemen. Vliegen binnen het land betekent dat u tijd bespaart tijdens het rijden en dus meer ziet. Wij bespreken dit graag met u op een moment dat u uitkomt.

Welk formaat auto heeft u nodig?

Een compacte, middelgrote of grote SUV? Wij kunnen u helpen bij het nemen van deze belangrijke beslissing. Afhankelijk van uw situatie, beïnvloed dit uw keuze. Wat uw beslissing ook is, ontdek Australië in een ontspannen tempo. Rij veilig in een betrouwbare SUV en sta versteld van het uitzicht na elke bocht die u neemt onderweg.

Een 4WD op het strand bij Noosa Australië
Ervaar een 'zand snelweg' op Fraser Island
Stunning landscape | Australia nature
Ontdek de ongetemde wildernis van Australië in een 4WD
© Travelessence

Compact SUV

Een compacte SUV geeft u de flexibiliteit om overal in het land comfortabel en in een ontspannen tempo te rijden. Efficient brandstofverbruik, betaalbaar en comfortabel om in te rijden. Het perfecte formaat voor twee. Onze huurauto's hebben extra bodemruimte. Makkelijk in en uit te stappen. Betere uitzichten.

Een compacte SUV is ook perfect als u met een groep vrienden reist en tijdens de reis wilt genieten van uw eigen bezigheden. Hierdoor kunt u als groep onafhankelijk zijn en gaan waar u maar wilt. Zeker als u met een grotere groep vrienden reist.

Bewonder de prachtige kustroutes van Australië
Ontdek enorme open ruimtes

Medium SUV

Reist u met een ander stel? Of met uw beste vriend? Wat uw situatie ook is, een middelgrote auto biedt meer ruimte voor u en uw bagage. En met een laag brandstofverbruik is het een betaalbaar voertuig. Met extra bodemruimte kunt u over onverharde en onverharde wegen rijden.

Where to go in Australia | Australia road trip
Ga "buiten de gebaande paden"
Houd onderweg uw ogen open voor de Australische dieren
© Tourism NT

Large SUV

Een grote SUV biedt u veel ruimte voor u en uw bagage. En met een hogere rijpositie geniet u van beter zicht en dat betekent natuurlijk de beste kijkervaring. Rij over onverharde en onverharde wegen. Een ideale auto om Australië te verkennen.

"De Kimberley's zijn ideaal voor een avontuurlijke 4WD roadtrip. Rijd over de rode onverharde wegen, door rivieren en bekijk de ruigste gebieden van Australië."

Michiel, reisadviseur
Een 4WD bus en watervliegtuig in Kimberley Australië
Ga mee met een tour en ontdek de outback van Australië
Uitzicht op het landschap van de Flinders Ranges Australië
Ontdek de natuurlijke schoonheid van de Flinders Ranges

Onze huurauto's zijn standaard inclusief verzekering met een eigen risico van $0. Let op: er zijn andere verzekeringsbeperkingen waarmee u rekening moet houden.

aus western australia camper beach outback

Australië met de camper

Een weg in de Outback van Australië

Alles wat u moet weten over autorijden in de Australische Outback

Handige weetjes

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.