Reizen door Nieuw-Zeeland met kinderen

Rondreis door Nieuw-Zeeland met kinderen | TravelEssence

Dieren en natuur. Comfortabele accommodaties. Tijd om te relaxen.

Tot nu toe hebben wij nog geen enkel kind ontmoet dat niet gek is op dieren. Walvissen spotten, zwemmen met dolfijnen, pinguïns uit de zee zien waggelen of knuffelen met schapen? Kinderen zijn hier over het algemeen helemaal gek op. Waar ze vaak niet zo gek op zijn, is dagen achter elkaar in de auto zitten. En u waarschijnlijk ook niet. Daarom moet een reis door Nieuw-Zeeland met kinderen in het teken staan van een rustig reistempo, accommodaties met genoeg ruimte en activiteiten waar zowel kind als ouder gelukkig van worden. Wij hebben alvast een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje gezet met onze voorbeeldreizen.

Voorbeeldreizen Nieuw-Zeeland met kinderen

Slapen op een boerderij met honderden schapen, waar u samen met uw kinderen de handen uit de mouwen steekt om te ervaren hoe het is om op een Nieuw-Zeelandse boerderij te leven. Bij een bed & breakfast spelen uw kinderen met die van de hosts en in een vakantiehuis aan de kust lopen de kinderen het strand op om zeehonden te zien zonnen. Tijdens een meerdaagse cruise door een van de mooiste fjorden ziet u dolfijnen zwemmen en samen met een Maori gids gaat u op avontuur om de meest bijzondere vogels te spotten. Juist, voor jong en oud is er genoeg te beleven in Nieuw-Zeeland. Waar de jonge kinderen liever knuffelen met de dieren, gaan de oudere kinderen op avontuur om wilde dieren te observeren.

“Dankzij TravelEssence hebben wij een onvergetelijke ervaring gehad en het echte Nieuw-Zeeland leren kennen!” - lees het reisverslag van de Familie Bijvank

Uw reis door Nieuw-Zeeland

Uw reis door Nieuw-Zeeland met kinderen staat in het teken van de wensen en interesses van het hele gezin. Daarbij ligt de focus op een rustig reistempo met korte afstanden tussen de locaties en accommodaties met zowel binnen als buiten voldoende ruimte. Zo heeft u genoeg tijd en ruimte om gezellig samen te zijn, maar ook om u af en toe even terug te trekken om in alle rust van de omgeving te genieten. Hierdoor kunt u allemaal op uw eigen manier genieten van de reis door Nieuw-Zeeland.