Nz scenic drives roadtrips mount cook road
Nz lake tekapo road mountains partner compact car
Nz west coast punakaiki road solo compact car
Nz arthurs pass road trip 3 family compact car
De ultieme roadtrip

Autohuur in Nieuw-Zeeland

Met wie reist u?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften Reset

Huur een auto in Nieuw-Zeeland en rijd dwars door de Zuidelijke Alpen en haar bergketens over de Arthurs Pass. Langs de glasheldere meren, bossen en met sneeuw bedekte bergen van de Milford Sound Highway. Over slingerende wegen met uitzicht op de kust of sla een zijweg in om meer te zien van het lokale leven van de Nieuw-Zeelanders. Tijdens een autorondreis door Nieuw-Zeeland rijdt u de mooiste routes door de vele ansichtkaarten die de natuur rijk is. Voor zo’n autorondreis heeft u natuurlijk een huurauto nodig en daarom vertellen wij u meer over het huren van een auto in Nieuw-Zeeland.

Hoe reis ik door Nieuw-Zeeland?

Onze auto's zijn niet ouder dan 6 maanden en we bieden een volledige verzekering. Dit betekent meer tijd om te genieten van het ongelooflijke uitzicht over Nieuw-Zeeland. We kennen veel mooie routes die u niet in een reisgids zou vinden. Ontdek het echte Nieuw-Zeeland, door de ogen van de lokale bevolking.

Welk formaat auto heeft u nodig?

Een compacte, middelgrote of grote SUV? Wij kunnen u helpen bij het nemen van deze belangrijke beslissing. Afhankelijk van uw situatie, beïnvloed dit uw keuze. Wat uw beslissing ook is, ontdek Nieuw-Zeeland in een ontspannen tempo. Rij veilig in een betrouwbare SUV en sta versteld van het uitzicht na elke bocht die u neemt onderweg.

Go "off the grid" - our rental cars are fully insured for all roads
Ga buiten de gebaande paden
Travel at a relaxed pace and find the hidden gems of the West Coast Route
Ontdek de westkust van Nieuw-Zeeland

Compact SUV

Een compacte SUV geeft u de flexibiliteit om overal in het land comfortabel en in een ontspannen tempo te rijden. Efficient brandstofverbruik, betaalbaar en comfortabel om in te rijden. Het perfecte formaat voor twee. Onze huurauto's hebben extra bodemruimte. Makkelijk in en uit te stappen. Betere uitzichten.

Een compacte SUV is ook perfect als u met een groep vrienden reist en tijdens de reis wilt genieten van uw eigen bezigheden. Hierdoor kunt u als groep onafhankelijk zijn en gaan waar u maar wilt. Zeker als u met een grotere groep vrienden reist.

Canterbury countryside road
Bewonder de schoonheid van het platteland van Canterbury
Arthur's Pass covered in snow
Ontdek Arthur's Pass

Medium SUV

Reist u met een ander stel? Of met uw beste vriend? Wat uw situatie ook is, een middelgrote auto biedt meer ruimte voor u en uw bagage. En met een laag brandstofverbruik is het een betaalbaar voertuig. Met extra bodemruimte kunt u over onverharde en onverharde wegen rijden.

Arthur's Pass is one of New Zealand's most spectacular scenic drives
Stop onderweg en ontdek de verborgen pareltjes
Driving through Arthurs Pass | New Zealand holiday
Sta versteld van het uitzicht bij elke bocht die u neemt

Large SUV

Een grote SUV biedt u veel ruimte voor u en uw bagage. En met een hogere rijpositie geniet u van beter zicht en dat betekent natuurlijk de beste kijkervaring. Rij over onverharde en onverharde wegen. Een ideale auto om Nieuw-Zeeland te verkennen.

"State Highway 6 van Greymouth naar Westport aan de westkust van het Zuidereiland is adembenemend, vooral tijdens zonsondergang."

Ben, reisadviseur
Scenic route Lake Pukaki | New Zealand nature
Laat u betoveren door prachtige achtergronden
Refreshing dip at Haast Pass Blue Pools | New Zealand active holiday
Stop onderweg voor een verfrissende duik

Onze huurauto's zijn standaard inclusief verzekering met een eigen risico van $0. Let op: er zijn andere verzekeringsbeperkingen waarmee u rekening moet houden.

Nz campervan blog opito panorama3

Camperreis Nieuw-Zeeland

Misschien droomt u er al jaren van: een reis door Nieuw-Zeeland. Droomt u dan ook van ontmoetingen met de lokale… lees meer

Nz scenic drives roadtrips southern scenic route

Andrew’s top 9 autoroutes in Nieuw-Zeeland

Rijden door Nieuw-Zeeland is wat mij betreft een van de meest aangename dingen in het leven, en iets waar ik van… lees meer

Handige weetjes

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.