Nz u pass fiordland national park barton matthews 9 solo header
Bart nieuw zeeland fiordland national park
Nz fiordland national park dolphins barton matthews discoverpage detail nationalparks
Ontdek dit schitterende natuurparadijs

Fiordland National Park

Het Fiordland National Park is 1,2 miljoen hectare groot en is met zijn ruige bergen, oeroude regenwouden en indrukwekkende watervallen een ongeëvenaard natuurparadijs. Dit wildernisgebied heeft vanwege haar bijzondere geologie en unieke flora en fauna een plaats op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Spot zeehanden in Fiordland National Park
Hike the Routeburn Track over 3 days with a local guide
Geniet van fantastische uitzichten tijdens uw hike door de bergen

Milford Sound en Doubtful Sound

Het Fiordland National Park ligt in het zuidwesten op het Zuidereiland en heeft als absolute hoogtepunten een tweetal fjorden, de 16 kilometer lange Milford Sound en de 40 kilometer lange Doubtful Sound. U kunt beide fjorden bezoeken met een dagtocht per boot, waarbij het ook mogelijk is er de nacht door te brengen. Tijdens de tocht is de kans groot dat u dolfijnen, pelsrobben en pinguïns te zien krijgt.

Het Fiordland biedt ook veel mogelijkheden voor wandelaars. Er is een netwerk van meer dan 500 kilometer aan wandelpaden met onder andere de beroemde lange afstandspaden Kepler Track (65 kilometer), Milford Track (55 kilometer) en Routeburn Track (39 kilometer).

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.