Onze lokale kennis maakt het verschil

Onze reisadviseurs

Wij maken graag een persoonlijke afspraak om samen de rondreis van uw dromen te plannen. Maak alvast kennis met onze reisspecialisten voor Australië en Nieuw-Zeeland.

Tom Verheijden

Tom

Sinds 2003, de eerste keer dat ik voet aan wal zette in Australië, voelde hier landen steeds als thuiskomen. Datzelfde gevoel heb ik in Nieuw-Zeeland. Gedurende enkele jaren woonde en werkte ik in deze 2 prachtige landen bevolkt door mensen die echt kunnen genieten van het leven ! Ik heb er enorm genoten van de weidsheid van Australië met zijn prachtige stranden en verfrissende watervallen, terwijl ik in Nieuw-Zeeland genoot van het nieuwe landschap dat zich telkens weer ontvouwde achter elke bocht in de weg. Frisse, groene natuur met een variëteit aan bijzondere dieren ! Heerlijk !

Kom in contact met mij via tom@travelessence.be

Meer over Tom
Andrew Morton 0073

Andrew

Hallo, ik ben Andrew Morten, de oprichter van TravelEssence. Ik ben geboren in Nieuw-Zeeland en loop al bijna 30 jaar voorop in unieke reizen door Australië en Nieuw-Zeeland. TravelEssence geeft je de kans om de Down Under te ervaren waar ik verliefd op werd als kind met grote ogen en vrijgevochten.

Meer over Andrew
Michiel new zealand jetboat

Michiel

Het voelt nog als de dag van gisteren dat ik in Sydney woonde. Elke dag na werk verruilde ik mijn pak voor een zwembroek en liep met een surfboard onder mijn arm naar Bondi Beach. Vaak gevolgd door een bbq met vrienden. Het buitenleven, de mensen en de ruimte maken zowel Australië als Nieuw-Zeeland fantastische landen om te wonen en reizen.

Kom in contact met mij via michiel@travelessence.nl

Meer over Michiel

Sylvia

Het is alweer tien jaar geleden dat ik met mijn rugzak een reis rond de wereld maakte en hierbij ook Australië aandeed. Wat maakte dit land een enorme indruk op mij! De oprechte vriendelijkheid van de bevolking, de diversiteit in natuur, de vele wilde dieren.

Kom in contact met mij via sylvia@travelessence.nl

Meer over Sylvia
Simone nieuw zeeland Fox Glacier

Simone

Ik vind het heerlijk om van de vele landschappen te genieten, zoals de ijzige fjorden, mooie baaien in het Abel Tasman National Park of het vulkanische landschap in omgeving Tongariro. Ieder stukje Nieuw-Zeeland is weer anders.

Kom in contact met mij via simone@travelessence.nl

Meer over Simone
Ilona nieuw zeeland doubtful sound

Ilona

Van jongs af aan ben ik al gek op Australië en Nieuw-Zeeland, dus zodra de kans zich voordeed ben ik gelijk voor een aantal jaar naar Australië afgereisd. Ik woonde daar enkele jaren bij een Australisch gezin in de prachtige Glasshouse Mountains in het achterland van Brisbane.

Kom in contact met mij via ilona@travelessence.nl

Meer over Ilona
Conquer the Fox Glacier Heli-Hike | New Zealand active holiday

Gerrie - Ihre Reiseberaterin in der Schweiz

Het was liefde op het eerste gezicht: de Outback, de overweldigende natuur, unieke flora en fauna en het fascinerende landschap.

Kom in contact met mij via gerrie@travelessence.nl

Meer over Gerrie - Ihre Reiseberaterin in der Schweiz

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.