Individuele rondreis door Australië

Individuele rondreis Australië | TravelEssence

Kleinschalige accommodaties. Verblijf bij de locals. Relaxed reistempo.

“O hello, we have been expecting you!” Waar u ook komt tijdens uw individuele rondreis door Australië, u wordt met open armen ontvangen. En de kans is groot dat u een paar dagen later vertrekt als persoonlijke vriend. U zult zich in iedere accommodatie gemakkelijk thuis voelen; Aussies zijn van nature erg gastvrij en hartelijk. En: ze respecteren uw privacy. Dat maakt uw single reis door Australië een oase van rust in een van de mooiste natuurgebieden ter wereld.

Voorbeelden individuele reis naar Australië

Kiest u er voor om u af te zonderen en één te worden met de natuur? Dan is een solo reis door Australië met een eigen huurauto, langs kleinschalige accommodaties, een geweldig idee. U komt op plaatsen die nog onaangetast zijn door het massatoerisme. De beste gidsen heeft u altijd bij de hand: dat zijn de hosts van uw accommodatie. Zij wijzen u graag de weg naar al het moois wat Australië te bieden heeft. Om na uw ontdekkingstochten terug te keren naar een geweldige plek waar u gastvrij wordt ontvangen en waar u zich thuis voelt.

Bent u op zoek naar meer cultuur en wilt u de echte Australiërs ontmoeten? Dan kunt u uiteraard kiezen om de natuur af te wisselen met het gezellige stads- of dorpsleven in Australië.

Neem bijvoorbeeld een stad als Perth. Het mag dan de meest afgelegen stad ter wereld zijn, saai is het er zeker niet. Deze uitgestrekte stad is super vriendelijk en, ondanks de hete zomers, heel groen. Bezoek bijvoorbeeld het iconische Kings Park, vanwaar u uitkijkt over de stad en de Swan River. Ontspan op een van de vele prachtige stranden waar u, zelfs op een drukke dag, ruimte genoeg heeft. Pak de trein naar het historische Fremantle. Een havenplaats met de typisch Australische laid back sfeer. Duik in de Nederlandse geschiedenis in het Shipwreck Museum waar resten van de Batavia te bewonderen zijn. Ook voor soloreizigers is Australië een perfecte bestemming.

Tijdens uw reis kunt u, onder leiding van een lokale gids, Australië beter leren kennen. Of het nu gaat om een stadswandeling of een tocht door de natuur waarbij u alles hoort over het Australische landschap en de diersoorten, er is voor ieder wat wils. Misschien wilt u meer te weten komen over de cultuur en geschiedenis van de Aboriginals? Dan is een tour samen met een Aboriginal echt iets voor u. Een ervaring die u altijd bij zal blijven.

Uw single reis door Australië

Wilt u tijdens uw individuele rondreis genieten van het moois dat Australië te bieden heeft? Wij bespreken uw reiswensen graag persoonlijk met u. Samen plannen we uw reis, van uw vlucht tot accommodaties en van vervoer tot excursies. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs om uw solo vakantie naar Australië te bespreken. Wat uw wensen ook zijn, wij regelen het voor u. Met oog voor detail, en vooral: met oog voor mens, dier en milieu.