Presentatiedagen

Denkt u na over een reis Down Under? Schuif aan voor een van onze online presentaties en laat u inspireren voor uw vakantie naar Australië of Nieuw-Zeeland! Profiteer van onze kennis en stel al uw vragen aan onze specialisten.

Maak kennis met Australië en Nieuw-Zeeland aan de hand van prachtige foto’s, eigen ervaringen en allerlei praktische informatie. Hieronder vindt u meer informatie over data en tijden en kunt u zich aanmelden voor de presentatie van uw keuze.

In een uur tijd krijgt u meer informatie over:

 • De beste reistijd om Australië of Nieuw-Zeeland te bezoeken
 • De highlights, maar ook de mooiste regio's, ver weg van het massatoerisme
 • Verblijf in kleinschalige accommodaties gerund door locals, in plaats van grootschalige hotels
 • Hoeveel tijd u nodig heeft voor de mooiste ervaring Down Under
 • Op welke manier u het beste kunt reizen

Thema presentaties

Naast algemene presentaties over reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland, geven wij ook thema presentaties over solo reizen, reizen met kinderen, luxe reizen, de Cook eilanden en opnieuw Down Under reizen. Over de inhoud van de thema presentaties leest u meer onderaan deze pagina.

 1. 1
  Kies een presentatie
 2. 2
  Vul het formulier onderaan de lijst in
Uw keuze
Selecteer 1 dag uit bovenstaande tabel
Uw gegevens
Hoe kunnen we u bereiken
+

Wat kunt u tijdens onze thema presentaties verwachten?

Solo reizen

U wilt in uw eentje op reis, maar weet niet goed wat de opties zijn. Lenen Australië en Nieuw-Zeeland zich wel voor een solo reis? Waar moet u op letten? Wat zijn activiteiten die u kunt ondernemen?

Reizen met kinderen

Met kinderen reizen is leuk, maar brengt ook een aantal uitdagingen met zich mee. Zijn Australië of Nieuw-Zeeland eigenlijk wel veilig voor kinderen? Hoe weet u of een accommodatie geschikt is voor kinderen? Wat zijn activiteiten die leuk zijn met kinderen?

Luxe reizen

U houdt van extra luxe tijdens het reizen. Hoe ziet dit eruit als u een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland boekt? Kunnen kleinschalige accommodaties u de luxe bieden waarnaar u op zoek bent?

De Cook eilanden

De Cook eilanden een keer bezoeken? Deze tropische eilandengroep in de Stille Zuidzee kan de perfecte afsluiter zijn van uw reis naar bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland. Maar ook als u hier wat meer tijd wilt doorbrengen, is dit zeker aan te raden. Schuif aan voor deze presentatie en leer meer over de mogelijkheden!

Opnieuw Down Under

Ook als u al eerder naar Australië of Nieuw-Zeeland bent gereisd, blijven we u graag inspireren met nog meer moois uit beide landen. Met meer dan tien jaar reiservaring Down Under op zak, introduceren reisadviseurs Marie-Cecile en Michiel u graag de 'hidden gems', die een reis terug Down Under meer dan waard maken!

West-Australië

Reisadviseur Michiel neemt u mee naar West-Australië. Minder populair onder toeristen vanwege zijn afgelegen ligging, maar misschien is het wel de mooiste staat van Australië. Met zijn ruige en unieke outback vol verrassingen, leent het zich uitstekend voor avontuur. Laat u inspireren voor een reis naar dit veelzijdige deel van Australië!

Opnieuw naar Nieuw-Zeeland

Wellicht denkt u dat u het mooiste van Nieuw-Zeeland inmiddels wel heeft gezien? We kunnen u verzekeren dat we u opnieuw kunnen verrassen! Reisadviseur Marie-Cecile introduceert graag bijzondere plekken in Nieuw-Zeeland die nu nog niet in uw top tien voorkomen, maar die u straks zeker toevoegt.

Geeft u voorkeur aan een persoonlijk gesprek over een reis naar Australië of Nieuw-Zeeland? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze reisadviseurs.