Rondreis door Nieuw-Zeeland met z'n tweeën

Reizen door Nieuw-Zeeland met z'n tweeën | TravelEssence

Relaxed reistempo. Bijzondere accommodaties. Reizen op maat.

Is het tijd om samen naar Nieuw-Zeeland te gaan om de droomreis van uw leven te gaan maken? Gaat u trouwen en op huwelijksreis naar Nieuw-Zeeland? Bent u gewoon goede vrienden of een verliefd koppel en mag dit gevierd worden met een rondreis door het land van de Kiwi’s? Of heeft u familie in Nieuw-Zeeland wonen en combineert u een bezoek met een rondreis? Wat de reden ook is, een reis naar Nieuw-Zeeland met z’n tweeën is een goed idee.

Voorbeeldreizen Nieuw-Zeeland met z’n tweeën

Een voorbeeldreis bestaat uit vluchten, autohuur, accommodaties en activiteiten. U kunt denken aan een comfortabele vlucht in Premium Economy Class van Cathay Pacific en een huurauto die bij uw wensen past. Op een rustig tempo reist u met de huurauto door Nieuw-Zeeland, zodat u zowel onderweg als op locatie kunt genieten van de omgeving. De kleinschalige accommodaties zullen verschillen van bijvoorbeeld een gezellige bed & breakfast bij de locals, een verblijf tussen de dieren op de boerderij, een cottage midden in de natuur, een luxe lodge met uitzicht op de bergen en een hotel in de stad. Zwemmen met dolfijnen in Kaikoura, een tweedaagse boottocht door Doubtful Sound, mountainbiken door Wanaka, een boom planten met de Maori en ontspannen in de modder van Rotorua. Dit zijn slechts een aantal activiteiten die u kunt ondernemen in Nieuw-Zeeland.

“In zes weken tijd zijn we dwars door Nieuw-Zeeland gereisd en verbleven we in unieke en zeer bijzondere accommodaties” - lees het reisverslag van Dirk-Jan & Chantal

Uw rondreis door Nieuw-Zeeland

Kiest u voor luxe of juist meer voor avontuur? Bent u geïnteresseerd in natuur of juist in cultuur? Wij komen bij u thuis of u komt naar ons kantoor in Zeist om uw wensen door te spreken. Onze reisadviseurs maken een reisvoorstel voor u gebaseerd op de wensen, maar ook op uw interesses, het budget en de reisperiode. Het reisplan kunt u uiteraard nog aanpassen, zodat u een onvergetelijke reis naar Nieuw-Zeeland kunt gaan maken.

Voorbeelden en inspiratie