Nz koppel hilde alexander heli hike
Nz koppel hilde alexander sterrenhemel
Nz koppel hilde alexander strand
Nz koppel hilde alexander helikopter view
Nz koppel hilde alexander heli hike
Nz koppel hilde alexander sterrenhemel
Nz koppel hilde alexander strand
Nz koppel hilde alexander helikopter view

Hilde & Alexander in Nieuw-Zeeland

Wij hebben genoten van deze prachtige reis. Om het met één woord te omschrijven: SUPER.

De accommodaties waren stuk voor stuk juweeltjes met zeer vriendelijke hosts die ons veel konden vertellen over hun prachtig land. We hebben regelmatig een babbel gehad met de plaatselijke bevolking.

De landschappen spreken tot de verbeelding, zo mooi. Wij genoten ook van de rust, zowel in de lodges als op de weg. Enkele van onze vooraf geplande uitstappen, zoals de Stargazing en de gletsjerwandeling, moesten uitgesteld worden wegens het slechte weer, maar we konden ze alsnog doen. Voor de vlucht over Mount Cook, had Stefanie van Lake Tekapo Lodge, gezorgd dat we op het beste tijdstip van de dag konden vliegen.

'Wij hebben genoten van deze prachtige reis. Om het met één woord te omschrijven: SUPER.'

Telkens we in onze lodge terugkwamen, was het net als thuiskomen. De mensen zijn superenthousiast en doen hun 'job' met heel veel liefde. Dankjewel om alles zo fijn te regelen naar onze wensen. Wij hebben geen enkele opmerking , integendeel, wij zullen TravelEssence zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen. En wie weet plannen we in de nabije toekomst samen met jou onze reis naar Australië, hoewel we in Nieuw-Zeeland zeker nog niet alles gezien en gedaan hebben.

Meer reisverhalen

Het was bijzonder, bijzonder! De vlucht met Cathay Pacific en het 'daghotel' op Hong Kong waren subliem gekozen.… lees meer

Nog iedere dag denken we terug aan de reis die we hebben gemaakt naar Nieuw-Zeeland. Hendrik-Jan heeft een… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.