Nz koppels dirk jan chantal raften
Nz koppels dirk jan chantal doubtful sound view
Nz koppels dirk jan chantal raften
Nz koppels dirk jan chantal doubtful sound view

Dirk-Jan & Chantal in Nieuw-Zeeland

Nog iedere dag denken we terug aan de reis die we hebben gemaakt naar Nieuw-Zeeland. Hendrik-Jan heeft een fantastisch mooie reis voor ons samengesteld die we nooit meer zullen gaan vergeten.

In zes weken tijd zijn we dwars door Nieuw-Zeeland gereisd en verbleven we in unieke en zeer bijzondere accommodaties. Bach on the beach nabij Greymouth en Surfwatch bij Kaikoura vonden we absoluut top! Eigenlijk waren alle accommodaties uniek en ontzettend bijzonder, we hadden er geen een willen missen. Na onze reis door Nieuw-Zeeland zijn we nog op aanraden van Hendrik-Jan naar Aitutaki (Cook) gevlogen en daar hebben we de reis voortreffelijk afgesloten. Als er een paradijs is dan is het daar...

TravelEssence ontzettend bedankt voor de superbe organisatie en reisadviezen. Onze volgende reis naar Australië hebben we ook al bij jullie geboekt omdat jullie gewoon de beste zijn!!

'Nog iedere dag denken we terug aan de reis die we hebben gemaakt naar Nieuw-Zeeland.'

Meer reisverhalen

Het was bijzonder, bijzonder! De vlucht met Cathay Pacific en het 'daghotel' op Hong Kong waren subliem gekozen.… lees meer

Tien jaar geleden hebben we onze eerste reis met TravelEssence naar Nieuw-Zeeland geboekt en dat was zo goed… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.