Reizen door Australië met kinderen

Rondreis door Australië met kinderen | TravelEssence

Dieren en natuur. Comfortabele accommodaties. Tijd om te relaxen.

Terwijl u van een glas lokale Australische wijn geniet, verwonderen de kinderen zich over de rondspringende kangoeroes. Verblijf tijdens uw vakantie in Australië met uw gezin in een boomhut, midden in de jungle en voel u ook weer even kind. Naast een spectaculaire natuur, zijn de Australische steden ook voor beide generaties een belevenis. Wissel een bezoek aan bijvoorbeeld het Opera House in Sydney af met een picknick in de Royal Botanic Gardens, waar gekleurde vogels rondvliegen. Doe vast ideeën op voor uw reis door Australië met uw kinderen.

Voorbeeldreizen Australië met kinderen

Tot nu toe hebben wij nog nooit een kind ontmoet dat niet gek is op dieren. De jonge kinderen willen het liefst met de kleine dieren knuffelen terwijl het voor de oudere kinderen veel stoerder is om de wilde dieren van dichtbij te observeren. Gelukkig is dit prima in te passen in uw rondreis door Australië. Voor de kleintjes is het daarbij zaak om bestemmingen te kiezen waar ze kunnen rondhuppelen met kangoeroes en kunnen spelen met kleinvee. U kunt denken aan een verblijf op een boerderij waar ze alpaca’s kunnen voeren of aan een vakantiehuis aan de kust waar ’s avonds pinguïns aan land waggelen.

“De balans tussen rust en activiteiten, tussen leuke en mooie dingen voor de volwassenen en leuke dingen voor de kinderen was perfect” - lees het reisverslag van de Familie Cohenno

Voor de tieners mag het tijdens een vakantie in Australië misschien iets avontuurlijker met grote en gevaarlijke dieren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kajakavontuur door de ruige natuur van het hoge noorden waar zoutwaterkrokodillen leven? Of samen met de kinderen walvissen spotten in Sydney, zwemmen met dolfijnen in Noosa of grote zeehonden zien zonnen op de zandbanken van Kangaroo Island?

Uw rondreis door Australië

Klein of groot, voor ieder kind geldt dat ze geen zin hebben om dagen in de auto te zitten. En u waarschijnlijk ook niet. Tijdens een reis met TravelEssence reist u daarom op een rustig reistempo met korte afstanden tussen de locaties. De reizen met kinderen zijn gefocust op accommodaties met veel ruimte. Wilt u tijdens uw rondreis door Australië dat de wensen en interesses van het hele gezin aan bod komen? Neem dan contact op met een van onze reisadviseurs. Aan de hand van uw wensen wordt er een unieke reis voor u samengesteld. Een avontuur voor iedereen!

Voorbeelden en inspiratie