Jan & Jitske

Jan & Jitske

Hallo team van Travel Essence,

Hartelijk dank voor de leuke attentie die we vorige week van jullie hebben mogen ontvangen, een mooie verrassing.

Wij hebben, mede dankzij jullie, een fantastische vakantie gehad. Een reis om nooit te vergeten. Nieuw-Zeeland heeft ons hart gestolen en we hadden veel moeite om weer afscheid te nemen van dit prachtige land. De natuur is vaak adembenemend mooi, af en toe hadden we echt de tranen in onze ogen en de mensen daar zijn ontzettend vriendelijk. We hebben veel leuke mensen daar gesproken en het was mooi om zo wat meer van de manier van leven van de “locals” te weten te komen, maar ook meer van de achtergrond te weten te komen. Van de ‘locals’ kregen we ook vaak leuke tips over de streek.

Ook waren we blij dat we Nieuw-Zeeland op een vrij rustige manier hebben kunnen ervaren. 8 weken is een mooie tijd, maar we hadden er zeker nog veel langer willen blijven. Vooral op het zuidereiland.
Jullie accommodaties waren bijna allemaal top. Er waren er een paar bij die wat uit de toon vielen, zeker vergeleken met de rest, maar slecht kon je ze niet noemen.
Verder vonden we de reisbescheiden met de vouchers etc. die jullie ons voor onze vakantie hadden opgestuurd er bijzonder verzorgd uitzien. Chapeau!

De ervaring die wij met jullie hebben als reisorganisatie is alleen maar positief en we zullen jullie van harte aanbevelen bij anderen. Dit is trouwens al meerdere keren gebeurd . Ook heb ik op “tripadvisor” een recensie gegeven van jullie reisbureau. Hierin hebben jullie van ons een dikke 10 gekregen. Ik denk dat dat genoeg zegt.

Hartelijke groet,

Jan en Jitske Moorman