Nz flights premium economy
Singapore airlines premium economy entertainment
Singapore airlines premium economy
Zorgeloos op reis

Uw vlucht naar Nieuw-Zeeland

Het fijne van een reis op maat, is dat u vakantie al begint zodra u op het vliegtuig stapt. Geniet van on-board entertainment, leun lekker achterover en verheug u op uw unieke rondreis door Nieuw-Zeeland.

Welke klasse heeft uw voorkeur?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

Extra comfort tijdens uw vliegreis naar Nieuw-Zeeland

Premium Economy biedt meer beenruimte en premium service. Tijdens uw vlucht geniet u van een ruim aanbod van films, muziek en games. Voordat u het weet bent u in Australië.

Om uw comfort te garanderen, werken wij samen met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen zoals Cathay Pacific. Daarbij kent uw reisadviseur de beste vliegroutes, verbindingen en tussenstops. Samen stelt u een reisschema samen dat het beste bij uw wensen past.


Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

Nieuw-Zeeland ligt aan de andere kant van de aardbol, maar als u het ervoor over hebt, kunt u binnen 24 uur op uw… lees meer

Reizen is een van de grootste industrieën ter wereld. Veel mensen zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van… lees meer

"Kies er zo mogelijk voor om Premium Economy te vliegen; de extra beenruimte, de aparte ruimte in het vliegtuig en grotere stoelen zijn het geld meer dan waard."

Sylvia, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.