23266009401 ce67500ac2 o
Nz cathay pacific meal partner flights economy class2
Nz cathay pacific drink partner flights business class
Nz cathay pacific partner flights premium economy2
Zorgeloos op reis

Uw vlucht naar Nieuw-Zeeland

Met wie reist u?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften Reset

Het fijne van een reis op maat, is dat u vakantie al begint zodra u op het vliegtuig stapt. Geniet van on-board entertainment, leun lekker achterover en verheug u op uw unieke rondreis door Nieuw-Zeeland.

Welke klasse heeft uw voorkeur?

Selecteer wat bij u past

Comfort tijdens uw vliegreis naar Nieuw-Zeeland

Economy Class biedt u comfortabele stoelen, buitengewone service en een verscheidenheid aan eten en drinken. Tijdens het vliegen geniet u van on-board entertainment. Op uw persoonlijke scherm heeft u toegang tot talloze films, games en muziek. Voordat u het weet bent u in Australië.

Om uw comfort te garanderen, werken wij samen met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen zoals Cathay Pacific. Daarbij wordt u voorzien van gespecialiseerd advies. Uw reisadviseur kent de beste vliegroutes, verbindingen en tussenstops. Samen stelt u een reisschema samen dat het beste bij uw wensen past.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

Nieuw-Zeeland ligt aan de andere kant van de aardbol, maar als u het ervoor over hebt, kunt u binnen 24 uur op uw… lees meer

Reizen is een van de grootste industrieën ter wereld. Veel mensen zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van… lees meer

"Wilt u uw reis naar Nieuw-Zeeland nog comfortabeler maken? Dan stel ik voor om Premium Economy te vliegen. Het kost iets meer, maar dat is het meer dan waard!"

Nicole, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.