Air newzealand plane window
Au cathay pacific meal partner flights economy class2
Air newzealand plane window
Au cathay pacific meal partner flights economy class2
Zorgeloos op reis

Vlieg in Economy Class naar Nieuw-Zeeland

Wilt u graag het ultieme vakantiegevoel ervaren zodra u het vliegtuig instapt? Laat uw reis dan van A tot Z samenstellen door een van onze reisspecialisten! Met hun kennis en ervaring, selecteren zij voor u de beste vluchten en verbindingen in Economy Class, afgestemd op uw wensen. Geniet van on-board entertainment, leun lekker achterover en verheug u op uw unieke rondreis door Nieuw-Zeeland.

Economy Class

Economy Class biedt u alle comfort die u nodig heeft. Kies uw eigen zitplaatsen, zodat u zit op de plek van uw voorkeur en waar u zich het prettigst voelt.

Service

Een vlucht naar Nieuw-Zeeland kan lang lijken. Maar met een prettige service, uitgebalanceerd menu, een comfortabele stoel, films en entertainment arriveert u op uw bestemming voor u het in de gaten heeft.

Tussenstop

U kunt er ook voor kiezen om een langere tussenstop te maken. Ontspan in een hotel, neem een douche, geniet van een maaltijd, ontdek de omgeving en stap weer verfrist op de volgende vlucht.

Economy flight | New Zealand holiday
Geniet van een inbegrepen maaltijd tijdens uw vlucht
Kijk een film op uw eigen scherm
© Cathay Pacific

Start uw vakantie goed

Kies reistijden die passen bij u en uw partner. Geeft u voorkeur aan een nachtvlucht of vliegt u liever overdag? Wilt u een langere tussenstop maken om een nieuwe stad te ontdekken en uw reis wat op te breken? De opties zijn eindeloos, dus u kunt altijd de vliegroute vinden die het best bij u past.

Laat uw reis samenstellen door specialisten

Het uitstippelen van de route die voor u en uw partner ideaal is, kan een ingewikkelde puzzel zijn. Daarom staan onze reisspecialisten altijd voor u klaar. Profiteer van hun kennis en ervaring bij het organiseren van reizen. Zij houden gemakkelijk het overzicht voor u, zodat u met een gerust hart aan boord van uw vlucht in Economy Class stapt. Voor u het weet landt u op uw bestemming aan de andere kant van de wereld.

Verschil Economy en Premium Economy

Naast Economy kunt u ook kiezen uit Premium Economy. Wanneer u met Premium Economy vliegt dan zijn de stoelen wat ruimer en groter dan in Economy, dus u kunt genieten van wat meer luxe en comfort. Bovendien is de Premium Economy vaak afgescheiden van Economy en Business Class.

"Wilt u uw reis naar Nieuw-Zeeland nog comfortabeler maken? Dan stel ik voor om Premium Economy te vliegen. Het kost meer, maar dat is het waard!"

Nicole, Reisspecialist

Hoe lang duurt de vlucht?

Het aantal uur dat uw vlucht naar Nieuw-Zeeland duurt, is afhankelijk van uw bestemming, maatschappij en aantal tussenstops. Gemiddeld bent u zo'n 24 uur onderweg. Uw reis bestaat altijd uit twee vluchten met een overstap, er zijn geen directe vluchten naar Nieuw-Zeeland.

Om uw comfort te garanderen, werken wij samen met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen zoals Cathay Pacific en Singapore Airlines. Daarbij wordt u voorzien van gespecialiseerd advies. Uw reisadviseur kent de beste vliegroutes, verbindingen en tussenstops. Samen stelt u een reisschema samen dat het beste bij uw wensen past.Sinds 1 april 2019 wordt de CO2-uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Ontdek een nieuwe stad tijdens een overstap

Een overstap van een paar dagen geeft u de kans om een compleet nieuwe omgeving te ontdekken. Denk aan een populaire stad als Dubai of het groene Singapore, waar u ook heerlijk kunt winkelen. Ontdek de bijzondere samensmelting van traditioneel en modern in Hong Kong. Geniet van de gastvrije Aziatische cultuur en het heerlijke eten. Of stop een paar dagen op de Cook Islands waar u eindeloos kunt genieten aan het strand.

Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Nieuw-Zeeland.

Bekijk de andere vliegklassen

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.