Singapore airlines business entertainment
Singapore airlines business food
Au flights business class
Emirates business lounge onboard
Zorgeloos op reis

Uw vlucht naar Nieuw-Zeeland

Het fijne van een reis op maat, is dat u vakantie al begint zodra u op het vliegtuig stapt. Geniet van on-board entertainment, leun lekker achterover en verheug u op uw unieke rondreis door Nieuw-Zeeland.

Welke klasse heeft uw voorkeur?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

Luxe comfort tijdens uw vliegreis naar Nieuw-Zeeland

Kies voor de luxe van First of Business Class. Kies voor de optie van een ligbed, veel ruimte en privacy. Of u nu voorkeur geeft aan een privé-suite of een businessclass pod, u bent verzekerd van een goede nachtrust. Daarbij geniet u van een modern on-board entertainment systeem, extra bagageruimte en uitstekende catering. U zult stiekem wensen dat de vlucht wat langer duurt.

Om uw comfort te garanderen, werken wij samen met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen. Daarbij kent uw reisadviseur de beste vliegroutes, verbindingen en tussenstops. Samen stelt u een reisschema samen dat het beste bij uw wensen past.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

"Mijn favoriete stad voor een stop-over is Hong Kong, vanwege de combinatie van traditionele Chinese wijken en de moderne, westerse invloed."

Nicole, Reisspecialist
Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

Nieuw-Zeeland ligt aan de andere kant van de aardbol, maar als u het ervoor over hebt, kunt u binnen 24 uur op uw… lees meer

Reizen is een van de grootste industrieën ter wereld. Veel mensen zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van… lees meer

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.