Aus port stephens sandboarding couple partner see and do active
Aus port stephens sandboarding truck partner see and do active
Aus port stephens sandboarding people partner see and do active
Aus port stephens sandboarding couple partner see and do active
Aus port stephens sandboarding truck partner see and do active
Aus port stephens sandboarding people partner see and do active

Surf over de grootste zandduinen van het zuidelijk halfrond

Ontdek dit juweeltje voor de kust in de Hunter-regio, drie uur rijden ten noorden van Sydney. Dit gebied, met zijn natuurlijke schoonheid en meer dan 100 dolfijnen, heeft de grootste zandduinen van Australië.

Adrenaline en sensatie

Bereid u voor op enkele geweldige uren vol actie in de beroemde Stockton Sand Dunes. U maakt, samen met de gidsen van dit lokale familiebedrijf, in twee uur tijd kennis met dit unieke natuurfenomeen. De 4x4-tour door de duinen is een echte achtbaanrit. U zit in een bus met airconditioning of een safaribus in de open lucht. Een ritje in deze 4WD-voertuigen is ervaring op zich en dat voordat u zelfs maar begint met sandboarden.

50 meter hoge duinen

Sommige van de gigantische duinen zijn tot wel 50 meter hoog en strekken zich uit tot 32 kilometer over de gehele lengte van het strand. Door de hoogte van de duinen zijn de uitzichten spectaculair. Voor maximale snelheid (en veiligheid!) maakt u gebruik van handgemaakte, op maat ontworpen boards.

Veiligheid voorop

Voordat u eropuit trekt, krijgt u een veiligheidsbriefing. Een korte les met tips over het sandboarden. U krijgt ook een veiligheidshelm met een camera erop om elkaar op deze geweldige dag vast te leggen. Geniet van de rit!

Meer avontuurlijke activiteiten

Australië met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.