Auz tassie bound adventure tours 2 family adventure
Auz tassie bound adventure tours 1 family adventure
Auz tassie bound adventure tours 3 family adventure

Peddel en spot het vogelbekdier in Tasmanië

Ontdek samen met de avontuurlijke eigenaren van een lokaal Tassie-bedrijf vogelbekdieren de in hun natuurlijke habitat. De gidsen zijn erg gepassioneerd om u de mooiste en meest indrukwekkende plekken van Tasmanië te laten zien. Hun doel is om mensen weer in contact te brengen met de natuur en hen mee te nemen op een leerzaam en onvergetelijk avontuur.

Laat het massatoerisme achter u

Dit lokale bedrijf laat graag het massatoerisme achter zich en het idee van ‘delen’ te omarmen. Ze laten graag alle wonderen van deze plek, die hun thuis is, te laten zien. Ze geloven dat de meest memorabele reiservaringen ontstaan ​​door een authentieke verbinding tussen plek, natuur en mens.

De snavel van een eend, het lichaam van een otter en de staart van een bever

Samen met een ervaren gids maakt u een kanotocht van drie uur. Peddel door het idyllische landschap van de Derwent-vallei over de rivier de Upper Derwent. Spot onderweg de vogelbekdieren in hun natuurlijke habitat. Vogelbekdieren zijn fascinerende wezens, met de snavel van een eend, het lichaam van een otter en de staart van een bever. Al jaren brengt dit evolutionaire dier wetenschappers in verwarring. Kajakken is een fantastische manier om ze van dichtbij te zien.

‘Tassie’-maaltijd

Aan het einde van de tour wordt u een 'Tassie'-maaltijd van verse producten uit Derwent Valley geserveerd, gemaakt door een chef-kok uit de regio. Een perfecte manier om een ​​bekroonde kajak ervaring af te sluiten.

Meer avontuurlijke activiteiten

Australië met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.