Auz behana canyoning 1 partner adventure
Auz behana canyoning 3 partner adventure
Auz behana canyoning 4 partner adventure

Canyoning door een eeuwenoud regenwoud

Ontsnap aan de tropische hitte met een dagje spetteren, glijden en zwemmen door de Behana Gorge watervallen tijdens deze eco-tour. Ga samen op avontuur terwijl u de kloof afdaalt, over rotsen springt en door het regenwoud loopt, waarna u afkoelt met een duik onder de watervallen.

Een waar avontuur

Uw tocht begint met een rit van 45 minuten van Cairns naar Behana Gorge. Na aankomst maakt u, samen met uw ervaren en vriendelijke gids, een 3,2 kilometer lange wandeling naar de top van de kloof. Vanaf daar begint het echte avontuur!

Spectaculaire uitzichten

Samen baant u zich een weg door de kloof terwijl u abseilt, klif springt en glijdt langs de rotsen en door het water. U kunt ervoor kiezen om het heldere water te verkennen met een snorkel of om simpelweg een frisse duik te nemen. Daarna kunt u genieten van een welverdiende lunch. Dit is een ervaring die u niet snel zult vergeten!

Meer avontuurlijke activiteiten

Australië met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.