au gibb river road
au Great Ocean Road discover regions
aus crocodile sign
Auz crikey 4wheel drive friends adventure 1
au gibb river road
au Great Ocean Road discover regions
aus crocodile sign
Auz crikey 4wheel drive friends adventure 1
Een op maat gemaakte reis met vrienden

Hoe lang heeft u nodig voor een vakantie naar Australië?

Om Australië echt te beleven, is tijd nodig. Zeg nu zelf, het is op vakantie fijn om niet te hoeven haasten. We adviseren u daarom minimaal twee of drie nachten op dezelfde plek te blijven. Zo kunt u kennismaken met de locals, met hun leefwijze en cultuur. Bovendien voorzien zij u van de beste tips.

Elke plek die u aandoet heeft zo zijn eigen unieke karakter en charme. Ontdek de lokale pareltjes en dompel u onder in de cultuur. Picknick op het strand tot de sterren tevoorschijn komen, sta vroeg op om te zien hoe de kangoeroes in uw tuin rondscharrelen, maak een boottocht en tuur over het water, op zoek naar walvissen. Een vakantie, ook ver van huis, is geen race om zoveel mogelijk te zien, maar een tijd om samen avonturen te beleven en genieten.

Hoe lang u nodig heeft voor een reis door Australië? Dat is helemaal afhankelijk van wat u allemaal wilt zien en uiteraard: hoeveel tijd u beschikbaar heeft.

Over hoeveel tijd beschikt u?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

Heeft u vijf weken of meer om in Australië rond te reizen? Dat geeft u veel keuzemogelijkheden en flexibiliteit. U kunt gebieden met verschillende klimaten bezoeken en een goede indruk krijgen van de grote diversiteit binnen dit immense land. Wanneer u binnenlandse vluchten neemt, dan worden uw mogelijkheden alleen maar vergroot. Dan hoeft u ook niet dagen lang in uw auto door te brengen om toch veel te kunnen zien.

Afhankelijk van uw wensen kunt u er zelfs voor kiezen om Nieuw-Zeeland te bezoeken. Met haar prachtige natuur, ruige kustlijnen, eeuwenoude regenwouden, unieke wildlife en uitgestrekte steden is ook dit land een bezoek meer dan waard. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor uw droomreis naar Australië en eventueel Nieuw-Zeeland, neemt u eenvoudig contact op met een van onze reisspecialisten.

Bekijk onze favoriete reizen en laat u inspireren

Actieve rondreis langs de diverse landschappen van Australië

5 weken het beste van Australië

Bent u klaar voor een reis vol activiteiten door Australië? Zeilen op de Whitsundays Islands. Snorkel en bewonder… lees meer

Ga op reis en ontdek het zuiden van Australië. Het zuiden bied de perfecte combinatie van steden, nationale… lees meer

Wilt u de smeltkroes van diversiteit in Australië ervaren? Dan is deze reis perfect. Ontdek in een ontspannen… lees meer

Bent u klaar om de oudste cultuur ter wereld te leren kennen en ervaren? Tijdens deze vijf weken durende reis… lees meer

"Om Australië echt goed te leren kennen, raad ik aan om in ieder geval zes weken voor uw reis uit te trekken. Het grote voordeel is dat u zich dan ook niet hoeft te haasten."

Marie-Cecile, Reisspecialist

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.