Au double island beach 4wd friends see and do active
Aus outback 4wd tour arnhemland family see and do adventurous
Travel Essence NT Wayoutback DSC8854
Aus double point island 4wd beach family see and do adventurous
Au double island beach 4wd friends see and do active
Aus outback 4wd tour arnhemland family see and do adventurous
Travel Essence NT Wayoutback DSC8854
Aus double point island 4wd beach family see and do adventurous
Een op maat gemaakte reis met vrienden

Hoe lang heeft u nodig voor een vakantie naar Australië?

Om Australië echt te beleven, is tijd nodig. Zeg nu zelf, het is op vakantie fijn om niet te hoeven haasten. We adviseren u daarom minimaal twee of drie nachten op dezelfde plek te blijven. Zo kunt u kennismaken met de locals, met hun leefwijze en cultuur. Bovendien voorzien zij u van de beste tips.

Elke plek die u aandoet heeft zo zijn eigen unieke karakter en charme. Ontdek de lokale pareltjes en dompel u onder in de cultuur. Picknick op het strand tot de sterren tevoorschijn komen, sta vroeg op om te zien hoe de kangoeroes in uw tuin rondscharrelen, maak een boottocht en tuur over het water, op zoek naar walvissen. Een vakantie, ook ver van huis, is geen race om zoveel mogelijk te zien, maar een tijd om samen avonturen te beleven en genieten.

Hoe lang u heeft u nodig voor een reis door Australië? Dat is helemaal afhankelijk van wat u allemaal wilt zien en uiteraard: hoeveel tijd u beschikbaar heeft.

Over hoeveel tijd beschikt u?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

We adviseren u om minimaal drie weken uit te trekken voor uw reis door Australië. Zo kunt u op een ontspannen tempo verschillende regio’s van het land verkennen. In drie weken tijd kunt u bijvoorbeeld het noorden van Queensland aandoen en de kustroute tussen Melbourne en Adelaide rijden.

In korte tijd leert u de diversiteit van het land kennen, met zijn verschillende landschappen en klimaten. Daarnaast heeft u de tijd om te genieten van het contact met uw hosts en om, naast de highlights, ook eens een alternatieve route te kiezen om zelf op ontdekking uit te gaan.

Bekijk onze favoriete reizen en laat u inspireren

Ontdek de schoonheid van de oostkust van Australië

3 weken in Tropisch Noord Queensland

Heeft u altijd al samen met uw vrienden langs de oostkust van Australië willen reizen? Dit is een reis op maat… lees meer

Wilt u de Australische cultuur ervaren door de ogen van de locals? Laat u inspireren door deze culturele reis van… lees meer

Uw reis brengt u langs de route tussen Melbourne en Adelaide. Het is gevuld met unieke Australische wilde dieren,… lees meer

De ongerepte wildernis van Tasmanie

3 weken op Tasmanië

Zijn u en uw vrienden liefhebbers van wilde dieren? Tasmanie is een natuurlijk paradijs met een prachtige variatie… lees meer

"Ik zou aanraden om in ieder geval 3-4 weken voor uw reis uit te trekken. Zo kunt u een goede indruk van een deel van het land krijgen."

Sylvia, Reisspecialist

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.