aus pink lake hillier
Auz kangaroo island marine adventures 1 family active
Places - Sunshine coast
Aus kangaroo island beach view family stays comfortable
aus pink lake hillier
Auz kangaroo island marine adventures 1 family active
Places - Sunshine coast
Aus kangaroo island beach view family stays comfortable
Een op maat gemaakte reis met vrienden

Hoe lang heeft u nodig voor een vakantie naar Australië?

Om Australië echt te beleven, is tijd nodig. Zeg nu zelf, het is op vakantie fijn om niet te hoeven haasten. We adviseren u daarom minimaal twee of drie nachten op dezelfde plek te verblijven. Zo kunt u kennismaken met de locals, met hun leefwijze en cultuur. Bovendien voorzien zij u van de beste tips.

Elke plek die u aandoet heeft zo zijn eigen unieke karakter en charme. Ontdek de lokale pareltjes en dompel u onder in de cultuur. Picknick op het strand tot de sterren tevoorschijn komen, sta vroeg op om te zien hoe de kangoeroes in uw tuin rondscharrelen, maak een boottocht en tuur over het water, op zoek naar walvissen. Een vakantie, ook ver van huis, is geen race om zoveel mogelijk te zien, maar een tijd om samen avonturen te beleven en genieten.

Hoe lang u nodig heeft voor een reis door Australië? Dat is helemaal afhankelijk van wat u allemaal wilt zien en uiteraard: hoeveel tijd u beschikbaar heeft.

Over hoeveel tijd beschikt u?

Selecteer wat het beste past bij uw behoeften

Wanneer u tussen de drie en vijf weken heeft voor uw reis door Australië, dan heeft u de mogelijkheid om het land echt beter te leren kennen. Zonder stress en zonder haast. U kunt er voor kiezen om wat langer op dezelfde plaats te blijven of een langere route te rijden. U kunt de tijd nemen om even helemaal op te gaan in de ‘laid back’ cultuur van de Australiërs.

Om tijd te besparen kunt u ervoor kiezen om binnenlandse vluchten te nemen. Zo bespaart u reistijd, terwijl u meer van de diversiteit van Australië kunt ervaren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk onze favoriete reizen en laat u inspireren

Wit u de magische route tussen Sydney en Adelaide ontdekken? Samen reist u langs de iconische Great Ocean Road.… lees meer

Ontdek de meest avontuurlijke plekken van Australië

4 weken actieve reis in Australië

Wilt u samen met uw vrienden een actieve vakantie in Australië? Deze reis garandeert dat iedereen in uw groep het… lees meer

Bezoek de meest fascinerende hoogtepunten van Australië

4 weken afwisselende reis door Australië

Wilt u de lokale bevolking ontmoeten en bij Aussie-hosts verblijven? Welnu, dan is deze reis perfect voor u.… lees meer

Een roadtrip langs de diverse oostkust van Australië

4-Weekse reis voor strand-, natuur- en wijnliefhebbers

Ontdek de natuurlijke schatten langs de oostkuts van Australië. Dit is een perfecte mix van bruisende steden,… lees meer

"Als u van plan bent om naar Australië te gaan, houd dan in gedachten dat het een heel groot land is. Wel twee keer de grootte van Europa!"

Nicole, Reisspecialist

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.