Nz wanaka water tour 3 friends active
Nz wanaka water tour 1 friends active
Nz wanaka water tour 2 friends active
Nz wanaka water tour 3 friends active
Nz wanaka water tour 1 friends active
Nz wanaka water tour 2 friends active

Ontdek het magisch mooie Mou Waho eiland

Mou Waho is een van de vijf eilanden die in Lake Wanaka liggen. Met zijn rotsachtige kustlijn, kleine strandjes, kleurrijke vogelkolonies en een verborgen meer is het een unieke plek om de dag door te brengen. U wordt met een watertaxi naar het eiland gebracht. Uw schipper en gids vertellen u onderweg over de rijke geschiedenis van de regio en de fascinerende geologie.

Op het eiland aangekomen krijgt u anderhalf uur de tijd om zelfstandig het eiland te ontdekken. Zo wandelt u in ongeveer twintig minuten tijd naar het verborgen meer (Arethusa pool) dat al duizenden jaren geleden is gevormd. Na nog een klim van vijf minuten bevindt u zich op het hoogste punt van het eiland, waar u een panoramisch uitzicht heeft over het meer en de omliggende bergen. Op het eiland vindt u ook een diversiteit aan vogels, zoals de ‘Weka’ die ooit met uitsterven werd bedreigd. Bij de aanlegplaats van de watertaxi, is een mooi strandje waar u nog even kunt bijkomen van de wandeling of een verfrissende duik kunt nemen in het meer. Deze tour duurt ongeveer drie uur en er zijn wandelstokken beschikbaar.

Meer actieve activiteiten

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.