Nz wairaki golf course view solo see and do active
Nz wairaki golf course nature solo see and do active
Nz wairaki golf course animals solo see and do active
Nz wairaki golf course view solo see and do active
Nz wairaki golf course nature solo see and do active
Nz wairaki golf course animals solo see and do active

Golfen op de mooiste golfbaan van Nieuw-Zeeland

Bezoek is een van de meest exclusieve golfbanen van Nieuw-Zeeland, waar natuur en golf samengaan. De baan maakte optimaal gebruik van het schilderachtige Lake Taupo en werd door de Nieuw-Zeelandse regering midden op het Noordereiland aangelegd.

Een baan met Britse invloed

De officiële opening van de baan vond plaats in 1970. Het terrein bestaat uit 180 hectare glooiend landschap met inheemse flora en fauna en werd ontworpen door John Harris, een bekende golfbaanarchitect uit het Verenigd Koninkrijk. Geniet van deze goed aangelegde golfbaan en van het natuurschoon om u heen.

Het grootste zoetwatermeer van het zuidelijk halfrond

Voor enthousiaste golfers is dit een baan om van de bucketlist af te vinken. Golfclubs, schoenen en golfballen kunt u ter plekke huren. Heeft u uw 18 holes op de wedstrijdbaan voltooid? Ook in de omgeving is voldoende te zien. Lake Taupo is het grootste zoetwatermeer op het zuidelijk halfrond. Ga bijvoorbeeld mee met een sunset cruise op het meer, beproef uw geluk met forelvissen, ga kajakken of geniet van de natuurlijke warmwaterbronnen. Bezoek de indrukwekkende Huka Falls waarbij meer dan 220.000 liter water per seconde naar beneden valt.

Meer actieve activiteiten

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.