Nz otago bike trail bridge solo see and do active
Nz otago bike trail road view see and do active
Nz otago bike trail bridge scenery see and do active
Nz otago bike trail bridge solo see and do active
Nz otago bike trail road view see and do active
Nz otago bike trail bridge scenery see and do active

Verken Central Otago op de fiets

Fiets een dag over de Otago Rail Trail

Tijdens deze fietstocht fietst u over een deel van de beroemde 'Otago Central Rail Trail'. Deze route loopt dwars door Raggedy Range, een bergketen die Manukerikia Valley en Ida Valley van elkaar scheidt. Hoogtepunten van dit parcours zijn onder andere het mooie landschap en het zevenendertig meter hoge Poolburn Viaduct.

Bepaal uw eigen route

Er zijn verschillende routes mogelijk. U krijgt advies over de beste routes voor uw niveau en een kaart van het gebied. Desgewenst kunt u een e-bike huren. Onderweg komt u verschillende gelegenheden tegen waar u kunt stoppen voor koffie en de lunch. Bij het eindpunt in Clyde kunt u in de plaatselijke biertuin nagenieten van een heerlijk actieve dag.

Central Otago

De regio Central Otago ligt op het Zuidereiland. Een uitgestrekt bruin landschap staat in contrast met de sneeuw bedekte bergen, kristalblauwe rivieren, diepe kloven en groene heuvels. In de wijngaarden van dit gebied wordt de beste Pinot Noir van Nieuw-Zeeland geproduceerd.

Meer actieve activiteiten

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.