Nz cathay pacific two ladies friends flights premium economy
Nz cathay pacific meal friends flights premium economy
Singapore airlines premium economy entertainment
Nz cathay pacific two ladies friends flights premium economy
Nz cathay pacific meal friends flights premium economy
Singapore airlines premium economy entertainment
Zorgeloos op reis

Een comfortabele vlucht naar Nieuw-Zeeland

Een goede reis begint met een comfortabele vlucht. Geniet van het moment, want uw vakantie begint al het inchecken. Het enige wat u van tevoren hoeft te bepalen is welke klasse u wilt vliegen. Maak gebruik van onze aantrekkelijke tarieven en tips, het maakt uw keuze zo veel eenvoudiger.

Premium Economy Class

Voor een klein extra bedrag, vliegt u Premium Economy Class en geniet u van extra been ruimte tijdens uw vlucht. Op een langere vlucht kan het heel fijn zijn om wat meer bewegingsvrijheid te hebben. Kies uw eigen zitplaatsen uit, zodat u zit waar u zich het prettigst bij voelt.

Service

In Premium Economy Class geniet u van prettige service, een uitgebalanceerd menu, een comfortabele stoel, films en entertainment. U arriveert in Nieuw-Zeeland voor u het in de gaten heeft!

Tussenstop

U kunt er ook voor kiezen om een langere tussenstop te maken. Ontspan in een hotel, neem een douche, geniet van een maaltijd, ontdek de omgeving en stap weer verfrist op de volgende vlucht.

Start uw vakantie goed

Kies reistijden die passen bij u en uw vrienden. Geeft u voorkeur aan een nachtvlucht of vliegt u liever overdag? Wilt u een langere tussenstop maken om een nieuwe stad te ontdekken en uw reis wat op te breken? De opties zijn eindeloos, dus u kunt altijd de vliegroute vinden die het best bij u past.

Laat uw reis samenstellen door specialisten

Het uitstippelen van de route die voor u en uw vrienden ideaal is, kan een ingewikkelde puzzel zijn. Daarom staan onze reisspecialisten altijd voor u klaar. Profiteer van hun kennis en ervaring bij het organiseren van reizen. Zij houden gemakkelijk het overzicht voor u, zodat u met een gerust hart aan boord van uw vlucht in Premium Economy Class stapt. Voor u het weet landt u op uw bestemming aan de andere kant van de wereld.

Hoe lang duurt de vlucht?

Het aantal uur dat uw vlucht naar Nieuw-Zeeland duurt, is afhankelijk van uw bestemming, maatschappij en aantal tussenstops. Gemiddeld bent u zo'n 24 uur onderweg. Uw reis bestaat altijd uit twee vluchten met een overstap, er zijn geen directe vluchten naar Nieuw-Zeeland.

Ontdek een nieuwe stad tijdens een overstap

Een overstap van een paar dagen geeft u de kans om een compleet nieuwe omgeving te ontdekken. Denk aan een populaire stad als Dubai of het groene Singapore, waar u ook heerlijk kunt winkelen. Ontdek de bijzondere samensmelting van traditioneel en modern in Hong Kong. Geniet van de gastvrije Aziatische cultuur en het heerlijke eten. Of stop een paar dagen op de Cook Islands waar u eindeloos kunt genieten aan het strand.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2-uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

"Kies er zo mogelijk voor om Premium Economy te vliegen; de extra beenruimte, de aparte ruimte in het vliegtuig en grotere stoelen zijn het geld meer dan waard."

Sylvia, Reisspecialist

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Nieuw-Zeeland.

Bekijk de andere vliegklassen

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.