Nz hahei ocean dream 3 friends very comfortable
Nz cardrona valley lodge 3 friends very comfortable
Nz fiordland national park lodge bedroom view friends stays very comfortable
Nz hahei ocean dream 3 friends very comfortable
Nz cardrona valley lodge 3 friends very comfortable
Nz fiordland national park lodge bedroom view friends stays very comfortable
Kleinschalig en uniek

Zeer comfortabele accommodaties in Nieuw-Zeeland voor vrienden

Geniet tijdens uw reis door Nieuw-Zeeland van de hartverwarmende gastvrijheid van uw lokale hosts. Leer meer over de ontspannen levensstijl van de Kiwi’s en kom meer te weten over de omgeving waar u verblijft. Al onze accommodaties zijn door ons persoonlijk geselecteerd en we onderhouden nauw contact met de eigenaren. Hierdoor kunnen we altijd de accommodatie vinden die bij uw wensen past.

Geniet met uw vrienden van ruimte en een prachtig uitzicht. Ruimte om gezellig bij elkaar te zitten voor een maaltijd, maar ook waar ieder z’n eigen plekje heeft. Een tuin om in te ontspannen en een terras om een potje te kaarten. Geniet van een wijntje en steek de barbecue aan of maak kennis met culinaire hoogtepunten van de lokale restaurants. Geniet van de ontspannen sfeer en ga op in de Nieuw-Zeelandse levensstijl.

Neem een kijkje in 10 van onze zeer comfortabele accommodaties voor vrienden

"Een van mijn favoriete kleinschalige accommodaties is die van Peter en Jenny. Zij zijn een van de aardigste mensen die ik ooit heb ontmoet."

Bart, Reisspecialist

Bekijk de andere type accommodaties

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.