Nz taupo lodge garden outside solo stays very comfortable
Nz taupo lodge bedroom terrace solo stays very comfortable
Nz taupo lodge garden outside solo stays very comfortable
Nz taupo lodge bedroom terrace solo stays very comfortable

Rustieke lodge met avontuur om de hoek

Perfecte vakantieplek

Welkom in Taupo! Een wonderland met actieve vulkanen, rivieren gevuld met forel, alpenweiden en oeroude bossen. Ook de Nieuw-Zeelanders zelf komen hier graag. In de zomer brengen zij hun dagen door op het meer en in de winter wordt er geskied in bergen. Buitenactiviteiten zijn in deze regio in overvloed aanwezig.

Hosts Garth en Angie

De lodge van Garth en Angie ligt op een rustige plek aan de rand van Taupo, omgeven door een weelderig groen landschap en glooiende heuvels. Garth en Angie zijn fanatieke wandelaars en mountainbikers. Ze zijn altijd buiten te vinden en trakteren u graag op verse producten rechtstreeks uit eigen tuin.

Uitzicht op Ngangautu Mountain

Vanuit de lodge heeft u uitzicht over Mapara Valley en op Ngangautu Mountain. Ga zwemmen in het nabijgelegen meer of reis binnen vijftien minuten af naar het centrum van Taupo. Garth en Angie zetten zich in voor de bescherming van het milieu en zijn trots op het feit dat hun lodge klimaatneutraal is.

Het avontuur wacht

Bent u klaar voor avontuur? Wandel dan de Tongariro Alpine Crossing, of stap op de mountainbike en volg de Great Lake Trail of de Tongariro River Trail.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.