Nz ranginui bed and breakfast 1 solo very comfortable
Nz ranginui bed and breakfast 2 solo very comfortable
Nz ranginui bed and breakfast 3 solo very comfortable

Een luxe bed & breakfast in Tekapo

Het turqoise Lake Tekapo wordt omgeven de Zuidelijke Alpen. Het is de beste plek in Nieuw-Zeeland om naar de sterren te kijken, de nachten zijn helder en er is nauwelijks lichtvervuiling. Aan de oever van dit meer kunt u verblijven bij een luxe bed & breakfast.

Ann-Maree en Sab, uw hosts, heten u van harte welkom en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. Ze hebben beiden veel gereisd en vinden niet leukers dan hun eigen stukje paradijs met reizigers te delen.

De bed & breakfast bestaat uit drie elegante suites die de Maori-namen whenua, rangi en whetu dragen. Dit betekent land, lucht en sterren. In de gemeenschappelijke lounge kunt u ontspannen bij de open haard.

U bent zo in Aoraki National Park. Hier ligt Mount Cook, de hoogste berg van Nieuw-Zeeland (3724 meter). Wandel- en natuurliefhebbers kunnen in het berglandschap, met zijn besneeuwde bertoppen, gletsjers en meren, oneindig veel plezier beleven.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met uw partner

Ontdek meer over reizen met uw partner

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.