Singapore airlines business entertainment
Nz business class dining solo flights
Nz flights business class
Zorgeloos op reis

Een comfortabele vlucht naar Australië

Welke klasse heeft uw voorkeur?

Selecteer wat bij u past

Luxe Comfort tijdens uw vliegreis naar Australië

Kies voor de luxe van First of Business Class. Kies voor de optie van een ligbed, veel ruimte en privacy. Of u nu voorkeur geeft aan een privé-suite of een businessclass pod, u bent verzekerd van een goede nachtrust. Daarbij geniet u van een modern on-board entertainment systeem, extra bagageruimte en uitstekende catering. U zult stiekem wensen dat de vlucht wat langer duurt.

Om uw comfort te garanderen, werken wij samen met toonaangevende luchtvaartmaatschappijen. Daarbij kent uw reisadviseur de beste vliegroutes, verbindingen en tussenstops. Samen stelt u een reisschema samen dat het beste bij uw wensen past.

Sinds 1 april 2019 wordt de CO2 uitstoot van alle door ons gehuurde auto’s en geboekte vluchten gecompenseerd.

Reizen is een van de grootste industrieën ter wereld. Veel mensen zijn voor hun levensonderhoud afhankelijk van… lees meer

Ideaal om de lange vlucht te onderbreken

Stop overs

Australië ligt aan de andere kant van de aardbol, maar als u het ervoor over hebt, kunt u binnen 24 uur op uw… lees meer

"Mijn favoriete stad voor een stop-over is Hong Kong, vanwege de combinatie van traditionele Chinese wijken en de moderne, westerse invloed."

Nicole, Reisspecialist

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.