Places- AUS - Denmark
AUS blog Discover the highlights of Australia - Kata tjuta
aus aussie wanderer 8 days 4wd broome to darwin safari
Au general activities western australia ongkalkada
Op maat gemaakte familiereizen

Hoeveel tijd heeft u nodig voor een reis door Australië?

Om Australië echt te beleven, is tijd nodig. Zeker als u met kinderen reist, is het fijn om niet te hoeven haasten. We adviseren u om minimaal twee of drie nachten op dezelfde plek te overnachten. Zo kunt u kennismaken met de locals en met hun leefwijze en cultuur. Bovendien voorzien zij u van de beste tips.

Elke plek die u aandoet heeft zo zijn eigen unieke karakter en charme. Ontdek de lokale pareltjes en dompel u onder in de cultuur. Picknick op het strand tot de sterren tevoorschijn komen, sta vroeg op om te zien hoe de kangoeroes in uw tuin rondscharrelen, maak een boottocht en tuur over het water, op zoek naar walvissen. Een vakantie, ook ver van huis, is geen race om zoveel mogelijk te zien, maar een tijd om samen avonturen te beleven en te genieten.

Over hoeveel tijd beschikt u?

Selecteer wat bij u past

Heeft u vijf weken of meer om in Australië rond te reizen? Dat geeft u veel keuzemogelijkheden en flexibiliteit. U kunt gebieden met verschillende klimaten bezoeken en een goede indruk krijgen van de grote diversiteit binnen dit immense land. Wanneer u binnenlandse vluchten neemt, dan worden uw mogelijkheden alleen maar groter. Om veel te kunnen zien, hoeft u dan niet dagen lang te rijden.

Afhankelijk van uw wensen kunt u er zelfs voor kiezen om Nieuw-Zeeland te bezoeken. Met haar prachtige natuur, ruige kustlijnen, eeuwenoude regenwouden, unieke wildlife en uitgestrekte steden is ook dit land een bezoek meer dan waard.

Bekijk onze favoriete reizen en laat u inspireren

Ervaar de diversiteit van Australië

5 weken zomervakantie in Australië

Tijdens uw reis kunt u verbinding maken en uzelf onderdompelen in de Australische natuur en cultuur. Tijdens de… lees meer

Samen met uw gezin het zuiden van Australië verkennen? Deze regio biedt de perfecte combinatie van steden,… lees meer

Maak kennis met de oudste cultuur ter wereld. Tijdens deze vijfweekse rondreis door Australië verkent u de Outback… lees meer

"Om Australië echt goed te leren kennen, raad ik aan om in ieder geval zes weken voor uw reis uit te trekken. Het grote voordeel is dat u zich dan ook niet hoeft te haasten."

Marie-Cecile, Reisspecialist

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.