au- discover national parks-fraser island beach
Auz region x kayak adventures 1 family active
aus dolphins
Au kookaburra bird tree discoverpage national parks
Op maat gemaakte familiereizen

Hoeveel tijd heeft u nodig voor een reis door Australië?

Om Australië echt te beleven, is tijd nodig. Zeker als u met kinderen reist, is het fijn om niet te hoeven haasten. We adviseren u om minimaal twee of drie nachten op dezelfde plek te overnachten. Zo kunt u kennismaken met de locals en met hun leefwijze en cultuur. Bovendien voorzien zij u van de beste tips.

Elke plek die u aandoet heeft zo zijn eigen unieke karakter en charme. Ontdek de lokale pareltjes en dompel u onder in de cultuur. Picknick op het strand tot de sterren tevoorschijn komen, sta vroeg op om te zien hoe de kangoeroes in uw tuin rondscharrelen, maak een boottocht en tuur over het water, op zoek naar walvissen. Een vakantie, ook ver van huis, is geen race om zoveel mogelijk te zien, maar een tijd om samen avonturen te beleven en te genieten.

Over hoeveel tijd beschikt u?

Selecteer wat bij u past

Wanneer u tussen de drie tot vijf weken heeft voor uw reis naar Australië, dan heeft u de mogelijkheid om het land echt beter te leren kennen. Zonder stress en zonder haast. U kunt er voor kiezen om wat langer op dezelfde plaats te blijven of een langere route te rijden en u heeft de tijd om even helemaal op te gaan in de ‘laid back’ cultuur van de Australiërs.

Om tijd te besparen kunt u ervoor kiezen om binnenlandse vluchten te nemen. Zo zit u minder in de auto, terwijl u meer van de diversiteit van Australië kunt ervaren.

Bekijk onze favoriete reizen en laat u inspireren

Wilt u de magische route tussen Sydney en Melbourne ontdekken? Samen met uw gezin reist u langs de iconische Great… lees meer

Ontdek de meest avontuurlijke plekken van Australië

4 weken actieve gezinsreis

Wilt u samen met uw gezin een actieve vakantie in Australië? Deze reis garandeert dat iedereen in uw gezin het… lees meer

Een roadtrip langs de diverse oostkust van Australië

4-weekse reis voor strandliefhebbers

Ontdek de natuurlijke schatten langs de oostkust van Australië te ontdekken. Dit is een perfecte mix van stad,… lees meer

Bezoek de meest fascinerende hoogtepunten van Australië

4 weken afwisselende reis door Australië

Wilt u de diversiteit van Australië ervaren? Dan is dit de perfecte reis voor u. Start uw reis in het kunstzinnige… lees meer

"Als u van plan bent om naar Australië te gaan, houd dan in gedachten dat het een heel groot land is. Wel twee keer de grootte van Europa!"

Nicole, Reisspecialist

Bereikbaar voor al uw vragen

Kom eenvoudig met ons in contact voor persoonlijk advies

Geen vraag is te gek. Onze ervaren reisexperts zijn bereikbaar om u persoonlijk verder te helpen met uw droomvakantie naar Australië.

Handige weetjes

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.