Aus fam kappert strand
Aus fam kappert gesteente
Aus fam kappert kind strand
Aus fam kappert cassowary weg
Aus fam kappert strand
Aus fam kappert gesteente
Aus fam kappert kind strand
Aus fam kappert cassowary weg
'We kijken terug op een onvergetelijke reis. Wat een avontuur!'

Familie Kappert in Australië

Na lang gespaard te hebben, is deze zomer onze gekoesterde droom uitgekomen: onze familie bezoeken in Sydney en vervolgens een rondreis maken door Australië.

Wat was het fijn dat de reisadviseur van TravelEssence bij ons thuis langs kwam, want de reis die Hendrik-Jan voor ons bedacht heeft, hadden we nooit zelf kunnen bedenken. Hij vroeg eerst aan elk gezinslid wat ieder op zijn wensenlijstje had staan. Dat varieerde van “douchen onder een waterval”, “veel dieren zien”, “dicht bij de natuur zijn” tot “vakantiegevoel hebben door ook in luxe te leven”.

Via een stopover in Hongkong met zijn indrukwekkende wolkenkrabbers en big Buddha, belandden we een week bij familie in Sydney. Vervolgens hadden wij een binnenlandse vlucht naar Darwin. Van een bruisende Sydney naar de rust van de wetlands. Geweldige excursies hadden we daar! We hebben van zeer dichtbij krokodillen, waterbuffels, de prachtigste vogels en een onvergetelijke zonsondergang gezien.

Daarna vlogen we naar Cairns. We verbleven in een prachtige luxe villa midden in de natuur van de Wet Tropics. Vogelvrij speelden de kinderen in ons privé-zwembad, terwijl wij de kleinste vogeltjes bewonderden die aten van de nectar van de prachtigste bloemen en planten. Een paradijs was het!

We vervolgden onze rondreis 600 kilometer zuidelijker naar Magnetic Island. TravelEssence had natuurlijk een prachtig huisje met uitzicht over de oceaan geregeld. We konden hier heerlijk snorkelen langs een uitgezette snorkeltocht, wallabies voeren, zwemmen bij prachtige baaitjes, eten in kleine restaurantjes en natuurlijk de koala’s in het wild bekijken.

Ons laatste bezoek (aan Mission Beach) viel letterlijk en figuurlijk in het water. Door de storm en de regen konden onze excursies naar the Great Barrier Reef en een kanotocht op de Tully River niet doorgaan. Gelukkig heeft TravelEssence een alternatieve accommodatie gevonden nabij Cairns, waardoor we ons zonnige vakantiegevoel nog even vast konden houden. We kijken terug op een onvergetelijke reis. Wat een avontuur! Bedankt TravelEssence.

Meer reisverhalen

Onze reis in Australië begon in Sydney met een fietstour door de stad. Dit is echt een fijne manier om de leuke… lees meer

We hadden een goede reden om Australië te bezoeken, want onze dochter was daar een jaar eerder naartoe verhuisd.… lees meer

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.