Henk & Marion

Reiservaring Australië | Henk & Marion | TravelEssence

Deze reis kwam tot stand doordat onze zoon ging studeren in Sydney. Dus een mooie aanleiding om naar Australië toe te gaan. Het werd een reis van vier weken welke we als een enorm mooi avontuur hebben ervaren.

TravelEssence Reiservaring van Henk en Marion door Australië

Zoals in het reisoverleg was besproken, waren alle locaties bij de locals bijzonder goed en kregen we veel informatie van de lokale bevolking. De van te voren besproken activiteiten waren tot in de puntjes verzorgd. Daardoor hebben we prachtige plekken van Australië gezien, waaronder the Blue Mountains, Fraser Island, The Grampians, Great Ocean Road, Glasshouse Montains en de Twaalf Apostelen. Zeker aan te bevelen zijn de Bike tours door Sydney en Melbourne, hierdoor kregen we in een dag een goed idee van alle hotspots van deze steden.

TravelEssence Reiservaring van Henk en Marion door Australië

Het bijzondere aan onze reis was het bezoek aan onze zoon om te zien waar hij studeert en woont in zo’n grote wereldstad. Dit gaf ons als ouders een bijzonder trots gevoel.

We kijken terug op een prachtige reis mede gerealiseerd door de geweldige begeleiding van TravelEssence. Hartelijk dank voor jullie inzet en we kunnen het een ieder aanbevelen.

PS: Dank je wel voor de lekkere Australische wijnen en we zullen nog vaak aan jullie denken.