Familie Koster

Familie Koster

Het was een fantastische en uitstekend voorbereide reis. We hebben er van genoten. We vonden het een heel mooi land, ontzettend vriendelijke bevolking en het heeft echt een onuitwisbare indruk op ons gemaakt.

Wellicht een suggestie voor volgende reizigers. Bij aankomst in Cairns zijn we met de taxi naar de B&B gegaan. Deze was overal ver vandaan. We zijn door de eigenaar naar de pub gebracht om te eten en hebben de volgende dag eerder de huurauto opgehaald. Het is dus beter om voor deze locatie meteen een huurauto te hebben vanaf het vliegveld. Verder was het een gezellige B&B op een mooie plek.

Verder alles perfect, mooie locaties en een prima reisplan!!! De zeiltocht met de Sollway Lass was voor ons echt een hoogtepunt, enorm genoten, gezellige mensen aan boord en een fijne sfeer. Maar eigenlijk vonden we alles heel mooi, vanaf het eerste hotel in Sydney tot en met de laatste locatie in Noosa, allemaal prima.

Bedankt voor de perfect voorbereide reis. Mochten we, hopelijk, nog een keer naar Australië en/of Nieuw-Zeeland gaan dan zullen we dit zeker met jullie doen.