Familie Bos

Reiservaring Australië | Familie Bos | TravelEssence

Wij hebben een hele mooie door TravelEssence goed georganiseerde reis gemaakt door Australië. Sydney is een bruisende en mooie stad met vriendelijke inwoners gelegen aan de baai van de Stille Oceaan. Hier hebben wij ook onze vrienden bezocht. We hebben genoten van de stranden van Manly, Balmoral en Bondi. Daarnaast hebben wij een mooie wandeltocht gemaakt langs de kust van Bondi Beach naar Bronte Beach. Gewandeld rondom en gegeten bij het Opera House, Darling Harbour, de dierentuin bezocht en een wijnproeverij in Hunter Valley gehad.

TravelEssence Reiservaring Australië,  Jan Bos

Natuurlijk geshopt in de binnenstad en in het mooie grote warenhuis. Ook zijn we de Sydney Tower Eye (309 meter hoog) opgeweest voor het grootse uitzicht. Per openbaar vervoer (waterboten) en watertaxi’s door de haven gevaren met een geweldig uitzicht op het Opera House en de Harbour bridge. Hierna per binnenlandse vlucht naar Hamilton Island vanwaaruit we de Withsunday Islands met een prachtige oude boot, Airlie Beach en Mission Beach, Malanda met de boomhutten (fantastisch gelegen in het regenwoud) en Port Douglas waar we verbleven in een heel mooi hotel hebben bezocht.

TravelEssence Reiservaring Australië, Jan Bos, Boot

Al met al hebben wij een prachtige en boeiende reis gehad door een deel van Australië. Gedurende de vier weken was de reis goed georganiseerd en er waren mooie activiteiten gepland. Wij zullen jullie zeker aanbevelen als een goede reisorganisatie voor reizen naar Australië of Nieuw Zeeland. Bedankt voor alles.