Nz the oke beach house 3 friends luxury
Nz the oke beach house 2 friends luxury
Nz the oke beach house 1 friends luxury
Nz the oke beach house 3 friends luxury
Nz the oke beach house 2 friends luxury
Nz the oke beach house 1 friends luxury

Luxe vakantiebestemming in Rawhiti, Bay of Islands

In het prachtige Bay of Islands ligt de plaats Rawhiti, waar dit bekroonde vakantiehuis zich bevindt. Het huis is zo gebouwd dat u een spectaculair uitzicht op de kust heeft. Op de begane grond vindt u een open woonkamer, die naar buiten overgaat in twee terrassen. Hier kunt u ontspannen en genieten van een barbecue of een wijntje drinken bij de vuurkorf. De slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping waardoor u elke ochtend wakker wordt met een spectaculair uitzicht over zee. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer met inloopdouche.

Lekker actief erop uit

Met een korte wandeling vanaf uw villa bent u al in Oke Bay. De baai wordt gezien als een van de beste stranden in Northland, vanwege het witte zandstrand en kristalheldere water waar u heerlijk kunt zwemmen. Ook kunt u hier kajakken, vissen of schelpen zoeken. Vlak bij het huis liggen verschillende wandelpaden, waaronder de wereldberoemde Cape Brett Walkway. Dus ga erop uit en vergeet uw camera niet!

Meer luxe accommodaties

Nieuw-Zeeland met vrienden

Ontdek meer over reizen met vrienden

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.