Nz taupo lodge garden outside solo stays very comfortable
Nz taupo lodge bedroom terrace solo stays very comfortable

Rustieke lodge met avontuur om de hoek

Welkom in Taupo! Een wonderland met actieve vulkanen, rivieren gevuld met forel, alpenweide en oeroude bossen. Ook de Nieuw-Zeelanders zelf komen hier graag. In de zomer brengen zij hun dagen door op het meer en in de winter wordt er geskied in bergen. Buitenactiviteiten zijn in deze regio in overvloed aanwezig.

Maak kennis met uw hosts Garth en Angie

De lodge van Garth en Angie ligt op een rustige plek aan de rand van Taupo, omgeven door een weelderig groen landschap en glooiende heuvels. Garth en Angie zijn fanatieke wandelaars en mountainbikers. Ze zijn altijd buiten te vinden en trakteren u graag op verse producten rechtstreeks uit eigen tuin.

Uw privé suite met uitzicht op Ngangautu Mountain

Uw privé-suite heeft uitzicht over Mapara Valley en Ngangautu Mountain. Ga zwemmen in het nabijgelegen meer of reis binnen vijftien minuten af naar het centrum van Taupo. Garth en Angie zetten zich in voor de bescherming van het milieu en zijn trots op het feit dat hun lodge klimaatneutraal is.

Het avontuur wacht op u

Bent u klaar voor het avontuur? Overwin de Tongariro Alpine Crossing, of stap op de mountainbike en volg de Great Lake Trail of de Tongariro River Trail. U wordt naar het startpunt gereden en na het fietsen ook weer teruggebracht.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland voor solo reizigers

Ontdek meer over solo reizen

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.