Quickenberry Lodge

Quickenberry Lodge | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstRobert & Christine
Locatie Rakaia Gorge
Ligging In de bergen, In landelijk gebied
Uitzicht Bergzicht, Vrij uitzicht
Sfeer Gezellig, Ontspannen, Landelijk, Natuur, Culinair
Faciliteiten Andrew says: Robbie is a great cook. Fantastic food.
Overige Internet/WIFI beschikbaar
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 295,-

Bij Quickenberry Lodge in Windwhistle wordt u verrast door de gastvrijheid en kookkunsten van uw hosts Robert en Christine. Robert is naast een goede gastheer volgens ons ook een van de beste koks van Nieuw-Zeeland. Zijn vrouw Christine ontvangt u letterlijk met open armen en zorgt ervoor dat u zich thuis voelt in de lodge met uitzicht op de Zuidelijke Alpen.

Quickenberry Lodge in Windwhistle in Nieuw-Zeeland, uw hosts Robert en Christine Robert en Christine

Omgeving Windwhistle in Nieuw-Zeeland

Quickenberry Lodge is een kleine lodge op een natuurrijke locatie in Windwhistle. De lodge ligt aan de voet van Mount Hutt en vlak bij de Rakaia River. Tijdens een verblijf bij Robert en Christine krijgt u echt het gevoel in de middle of nowhere te zijn. Er zijn geen winkels in de omgeving en het drukke verkeer heeft u ver achter u gelaten. Het draait bij een verblijf bij Quickenberry Lodge dan ook om bergen, meren, grasvlaktes en frisse lucht.

Vanuit de lodge kunt u verschillende wandelingen maken door de natuur. Naast wandelen kunt u activiteiten ondernemen als vissen, mountainbiken en golfen. Het laatste doet u bij Terrace Downs Golf Resort, de golfbaan die grenst aan de lodge.

Quickenberry Lodge in Windwhistle in Nieuw-Zeeland met uitzicht op de Zuidelijke Alpen

Het verblijf bij Quickenberry Lodge

De lodge heeft vier gastenkamers met elk een eigen badkamer. Alle kamers liggen op het noorden, zodat u kunt genieten van de ochtendzon. U heeft toegang tot de grasvlakte rondom Quickenberry, waardoor u nog beter uitzicht heeft op de bergen en de schapen de grazen in het veld.

Quickenberry Lodge in Windwhistle in Nieuw-Zeeland, culinair gerechten

Er is een gedeelde lounge met een open haard en een bibliotheek. Op het terras of in de eetkamer kunt u de kookkunsten van Robert proeven. De gerechten die hij serveert hebben al verschillende awards gewonnen en de producten die hij gebruikt komen allemaal uit Nieuw-Zeeland. In de zomer halen Robert en Christine de groenten en kruiden zelfs uit hun eigen tuin. Robert heeft zijn eigen kookboek geschreven, dat meerdere prijzen gewonnen heeft voor het 'beste vegetarische kookboek.'