Nz the guesthouse at taiharuru farms lodge 1 family very comfortable
Nz the guesthouse at taiharuru farms lodge 3 family very comfortable
Nz the guesthouse at taiharuru farms lodge 2 family very comfortable
Nz the guesthouse at taiharuru farms lodge 1 family very comfortable
Nz the guesthouse at taiharuru farms lodge 3 family very comfortable
Nz the guesthouse at taiharuru farms lodge 2 family very comfortable

Geniet op een uitzonderlijke locatie in Nieuw-ZeelandKlein stukje paradijs

Hoor van het geluid van de golven en het gezang van de vogels terwijl u wakker wordt. Na een vers ontbijt op uw terras, met uitzicht op de oceaan, begint u de dag met een duik in de baai of een wandeling over de oude Kauri-bomen boerderij. Zo kan uw dag eruit zien wanneer u verblijft in dit vakantiehuis in Nieuw-Zeeland. Deze locatie is een waar paradijs voor waterliefhebbers en natuur fanaten, want u kunt hier zwemmen, vissen, snorkelen, kajakken en wandelen, zonder ook maar het terrein van de accommodatie te verlaten.

40.000 Kauri bomen

De 40.000 bomen zijn door de eigenaren gepland om de natuur en het erfgoed te behouden. U kunt hier ook uw steentje aan bijdragen tijdens een verblijf, door zelf een boom te planten.

Privé strand

Het vakantiehuis is eigenlijk geen huis, het is een thuis waar u ontspannen met uw familie kunt genieten van Nieuw-Zeeland. Deze eco-vriendelijke accommodatie heeft een eigen stukje strand, waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Snorkel uitrusting, stand up paddleboards en kajaks zijn bij het huis aanwezig.

Uitzicht over de oceaan

Vanuit het huis heeft u uitzicht op de oceaan, waar u met een beetje geluk orka’s en dolfijnen in de oceaan ziet zwemmen. Vanaf het terras kunt u allerlei vogels spotten en als u ’s nachts heel stil bent, hoort u het geluid van een zeldzame Nieuw-Zeelandse vogel, de Kiwi.

Meer zeer comfortabele accommodaties

Nieuw-Zeeland met familie

Ontdek meer over reizen met familie

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.