Oyster River Bed & Breakfast

Oyster River Bed & Breakfast | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstSue
Locatie Coromandel
Ligging In het bos, In een tuin
Uitzicht Vrij uitzicht, Uitzicht over een tuin
Sfeer Romantisch, Gezellig, Ontspannen, Landelijk
Faciliteiten BBQ, Volledige keuken
 

Vlakbij het bekende Cooks Beach in de Coromandel bevindt zich Oyster River Retreat. Oyster River werd benoemd door Captain James Cook toen hij in 1769 in Mercury Bay aankwam. Formeel heette de rivier ‘Purangi’ en die naam heeft de rivier nog steeds. U kunt heerlijk wandelen over de zestien hectare grond dat bestaat uit tuinen en bos. Er vliegen verschillende soorten vogels rond en in het juiste seizoen kunt u vers fruit plukken. Kortom, de perfecte plek om even tot rust te komen.

Verblijf bij deze bed & breakfast in Nieuw-Zeeland

Bij Oyster River verblijft u in een cottage op basis van zelfvoorziening, maar krijgt u elke ochtend een ontbijtmandje. Geniet van het ontbijt op het terras. De cottage is voorzien van een keuken, badkamer en slaapkamer met tweepersoonsbed. Bij deze accommodatie is geen wifi, zodat u echt even offline kunt zijn. Uw host Sue staat voor u klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zij voorziet u ook graag van tips die een ultieme lokale ervaring garanderen.

  • U kunt wandelen door de tuin van de accommodatie. Een van de wandelingen leidt u naar de rivier.
    U kunt wandelen door de tuin van de accommodatie. Een van de wandelingen leidt u naar de rivier.
  • De cottage van Oyster River Retreat
    De cottage van Oyster River Retreat
  • Een stukje van de tuin van Oyster Retreat Bed & Breakfast
    Een stukje van de tuin van Oyster Retreat Bed & Breakfast

Wat kunt u doen in de Coromandel?

In mist gehulde regenwouden, uitgestrekte stranden en volop natuurschoon, dat is wat het Coromandel-schiereiland te bieden heeft. Het bergachtige binnenland van Coromandel is overdekt met varens en kauri-bomen en u treft er tal van zangvogels. De kustlijn van het gebied bevat vele baaien met witte zandstranden, helder blauw zeewater en is omringd door Pohutukawa-bomen. Wanga (Wangamata) heeft een mooie zandbank waar goed te surfen is en langs de kust vindt u vele plekken die ideaal zijn om te zwemmen. Op Hot Water Beach komt tussen eb en vloed, warm water vanuit de onderliggende bron door het zand omhoog. Wanneer u een gat graaft in het zand kunt u hier uw eigen thermische bad creëren.