Karetu Downs Farmstay

Karetu Downs Farmstay | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstKaren & Bruce
Locatie Canterbury
Ligging In landelijk gebied
Uitzicht Vrij uitzicht
Sfeer Gezellig, Ontspannen, Landelijk, Natuur
Faciliteiten Kitchenette, BBQ
Overige Wasmachine beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken
 
Duurzaamheid

Bij Karetu Downs Farmstay van Karen en Bruce ervaart u het leven op een Nieuw-Zeelandse schapen - en rundvleesboerderij. De honderd jaar oude boerderij ligt in het glooiende landschap van Waipara Valley en wordt omringd door tweeduizend hectare grond waar kuddes schapen en koeien leven. Ga mee de dieren voeren, verken de gronden van de boerderij en geniet van de rust en natuur om u heen.

Verblijf op een Nieuw-Zeelandse boerderij

Bruce en Karen geven u graag een inkijk in hun leven op de boerderij. Zo kunt u meehelpen de dieren voeren, eieren rapen of zien hoe de schapen worden geschoren. Daarnaast is het mogelijk om met Bruce een tocht te maken over het boerenlandschap in een 4WD. Onderweg vertelt hij over hoe het er aan toe gaat op de boerderij en deelt hij zijn kennis over de omgeving. Een van de hoogtepunten van de tocht is het panoramische uitzicht over de Zuidelijke Alpen.

Drie type accommodaties bij Karetu Downs Farmstay

Karetu Downs Farmstay heeft een homestead, studio en cottage, waarin u kunt verblijven. Wij zetten ze even kort voor u op een rij.

Homestead

De homestead heeft een gastenkamer: The Louisa Suite. De kamer heeft een eigen badkamer en veranda die u toegang geeft tot de tuin van de boerderij. Daarnaast kunt u in alle rust een boekje lezen voor de open haard in uw eigen woonkamer.

The Musterers Studio

Deze studio bevindt zich naast de homestead en heeft een badkamer en kitchenette zodat u zelf wat basis gerechten kunt bereiden.

Karetu Cottage

Vanuit de eigen tuin van de cottage kijkt u uit over het landelijke landschap. Een mooi uitzicht terwijl u aan het barbecuen bent. In de cottage vindt u vier slaapkamers, een keuken en badkamer. Uw mobiele telefoon heeft in en rondom de cottage geen bereik.

Omgeving van deze Nieuw-Zeelandse farm stay

Rondom de boerderij kunt u heerlijk wandelen, paardrijden of mountainbiken. Op twintig minuten rijden van de boerderij vindt u verschillende wijngaarden die liggen in Waipara Valley. Deze streek is Canterbury’s best bewaarde geheim en de snelstgroeiende wijnstreek van Nieuw-Zeeland. Een leuke manier om dit gebied te ontdekken is door een tour te maken langs de wijngaarden en wijnkelders. Een aantal wijngaarden biedt de mogelijkheid voor een wijnproeverij met lunch of diner.