Driving Creek Villa's

Driving Creek Villa's | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstDavid & Yaning
Locatie Coromandel
Ligging In het bos
Sfeer Gezellig, Ontspannen, Natuur
Faciliteiten Volledige keuken, Restaurant op rijafstand
Overige Wasmachine beschikbaar, Internet/WIFI beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 220,-

Geniet van het gezang van de Tui en Bellbird vogels tijdens een ontbijt in uw eigen tuin en ontspan onder de sterrenhemel in het Japanse bubbelbad. Verscholen in de tuinen van Driving Creek verblijft u namelijk in een van de drie boetiek villa’s. Bij Driving Creek Villa’s in Nieuw-Zeeland ervaart u met één stap buiten de deur al de natuurlijke schoonheid van de Coromandel.

TravelEssence villa in Nieuw-Zeeland, Driving Creek Villa's in Coromandel

Kom tot rust bij Driving Creek Villa’s in Nieuw-Zeeland

Lees een boek in de tuin, ga pootjebaden in het beekje en luister naar de geluiden van de natuur. Driving Creek Villa’s is een plek weg van de drukte, waar u volledig kunt ontspannen. De villa’s behoren tot het kleine familiebedrijf van David en Yaning. Het koppel verwelkomt u dan ook, samen met hun dochten Mary Mei, met hun vriendelijkheid en gastvrijheid. Yaning spreekt Mandarijn en David komt uit de Coromandel en deelt graag zijn lokale tips met u.

David en Yaning hebben de drie villa’s vernoemd naar plekken in de omgeving. Zo is de Moehau Villa vernoemd naar de hoogste berg van Coromandel Peninsula, is de Kaipawa Villa vernoemd naar de hoogste top van de omliggende bergketens en is de Tokatea Villa vernoemd naar Tokatea Lookout, waar u uitzicht heeft over de Coromandel. Alle drie de villa’s zijn voorzien van een woonkamer met openslaande deuren naar de eigen tuin. In deze tuin vindt u het Japanse bubbelbad en een barbecue. Verder hebben de villa’s twee slaapkamers, een keuken en een badkamer.

Het ‘gouden’ plaatsje van de Coromandel

Driving Creek is de plek waar in 1852 voor het eerst goud werd gevonden door Charles Ring en het ligt op zo’n drie kilometer van het centrum van Coromandel Town. Op vijf minuten rijden van de villa’s vindt u Oamaru Bay en op 2,5 uur rijden komt u aan in Auckland. Het dorpje Thames ligt op ongeveer een uur rijden en hier kunt u boodschappen doen of gezellig wat drinken in een van de cafés. Een lokale tip van Nieuw-Zeelander David is de Friday Local Market met verse producten, huisgemaakte gerechten en veel meer delicatessen. Het motto van deze markt in de Coromandel is: ‘grow local, buy local, enjoy local’.

TravelEssence villa in Nieuw-Zeeland, Driving Creek Villa's in Coromandel