Dehra Doon Chalets

Dehra Doon Chalets | Nieuw-Zeeland | TravelEssence
OntvangstRodney & Cherie
Locatie Motueka
Ligging In landelijk gebied
Uitzicht Vrij uitzicht
Sfeer Gezellig, Ontspannen, Landelijk
Faciliteiten BBQ, Volledige keuken, Restaurant op rijafstand
Overige Wasmachine beschikbaar, Inclusief bedlinnen en handoeken, Inclusief schoonmaak
 
Duurzaamheid
PrijsindicatieVanaf € 100,-

Vanuit Dehra Doon Chalets in Motueka ontdekt u alle geheimen van de Nieuw-Zeelandse regio's Nelson en Tasman. Dit gebied in het noorden van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland is erg divers met goudgele stranden, wijngaarden en gezelligheid in de steden. Dus of u nu kiest voor een ontspannen dag op het strand, een actieve kajak dag in het water of een winkeldag in Nelson. Tijdens een verblijf in de chalets van Rodney en Gerrie kan het allemaal.

Het uitzicht van Dehra Doon Chalets vlak bij Nelson en Abel Tasman op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland

Uw verblijf bij Dehra Doon Chalets

Op ongeveer vijf minuten rijden van Motueka vindt u het zes hectare grote terrein van Dehra Doon Chalets. De drie chalets, met een badkamer en een keuken, zijn te vinden op dit terrein en geschikt voor drie personen. Op uw eigen veranda kunt u heerlijk ontspannen terwijl u uitkijkt over de landelijke omgeving. Onderdeel van deze landelijke omgeving zijn de Riwaka Valley en de Tasman Bay. Als u in Nieuw-Zeeland bent dan hoort u natuurlijk te barbecueën, ook dit kan bij Dehra Doon Chalets. Zij hebben een gezamenlijke barbecue plaats, waar u met de andere gasten kunt barbecueën.

De veranda van Dehra Doon Chalets vlak bij Nelson en Abel Tasman op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland

Motueka en de diverse omgeving

De chalets van Rodney en Cherrie zijn een ideaal uitgaanspunt voor tochtjes naar de Golden Bay, Abel Tasman National Park en Kahurangi National Park. Wandelen, wijngaarden bezoeken, kajakken, forel vissen en met zeehonden zwemmen zijn slechts een aantal activiteiten die u kunt ondernemen in de omgeving. En dan hebben we het nog niet gehad over de winkels en cafés in of de fijne stranden aan de Tasman Bay.

Het Abel Tasman National Park ligt op ongeveer een half uur rijden van de accommodatie in Motueka. Het nationale park is een van de bekendste van Nieuw-Zeeland en is vernoemd naar de Hollandse zeevaarder Abel Tasman die hier in 1642 aankwam. Dit was de allereerste ontmoeting tussen Europeanen en de Maori. Een ontmoeting die allesbehalve vreedzaam verliep, waardoor het nog 130 jaar duurde voor er weer Europeanen aan de kust verschenen.

Aan de andere kant van Motueka ligt de stad Nelson, op ongeveer een uur rijden. Deze levendige stad is het Nieuw-Zeelandse centrum van kunst, waardoor het er wemelt van de kunstenaars, galerijen, huizen in koloniale stijl en cafés aan de waterkant.

Abel Tasman National Park, vlak bij Dehra Doon Chalets, op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland Abel Tasman National Park